Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany kotek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 09, 2013 9:46 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon wrz 09, 2013 10:03 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Dziękujemy cioteczkom za kciuki dla Jasia bo naprawdę są mu potrzebne.

Dzisiaj mam zamiar się wybrać do Łodzi do Pani doktor Pacałowskiej z Jasiem.

Reszta kotków bez zmian, jedne zdezorientowane a drugie uznały, że skoro taki biedny to niech już będzie. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon wrz 09, 2013 10:42 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Aniu masz super kochane kociaki :1luvu: a za Jasieńka nieustannie mocne bardzo kciuki :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon wrz 09, 2013 10:53 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Poczytałam o Jasiu... Biedulinek :(
Może również mogłabym pomóc?...
Znalazłam w domu 9 torebek conva instant, kupione kiedyś "na wszelki wypadek", który na szczęście nie nastąpił. Mogę zaraz wysłać.
Poza tym chętnie dorzucę się groszem na leczenie i karmę. Tylko na jakie konto, Twoje, czy Miauczykotka?
No i :ok: :ok: :ok:
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Pon wrz 09, 2013 11:20 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

pirulasińska pisze:Poczytałam o Jasiu... Biedulinek :(
Może również mogłabym pomóc?...
Znalazłam w domu 9 torebek conva instant, kupione kiedyś "na wszelki wypadek", który na szczęście nie nastąpił. Mogę zaraz wysłać.
Poza tym chętnie dorzucę się groszem na leczenie i karmę. Tylko na jakie konto, Twoje, czy Miauczykotka?
No i :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękuję :1luvu: a wsparcie na moje konto bo Jasiu jest u mnie, i to na mnie spoczywa jego żywienie i dbanie o niego.
Dzisiaj jadę z nim do Łodzi do jednej z najlepszych wetek w Łodzi i tam za wizytę muszę zapłacić sama.
Miauczykotek płaci za leczenie u nas w Pabianicach, ale ja nie trzymam się jednego lekarza tylko konsultuję z innymi, bo stan Jasia jaki jest to każdy widzi. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon wrz 09, 2013 14:08 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Ja już z Jasiem po wizycie w lecznicy w Łodzi.
Otóż jestem podłamana, bo okazuje się, że kotek ma jednak grzybicę, kopalnię świerzba, gdzie 5 września byłam w lecznicy tutaj u nas i miał czyszczone uszy ale świerzbowca nie wykryto, jak i nie przestrzegli przed grzybicą i teraz jakby moje 13 kota się zaraziło to to już będzie koszmar.

Kupiłam flaszkę Fungidermu, dużą tubkę Oridermylu i Convalescence support w proszku na kilka dni aby mi nie brakło.
Zapłaciłam 155zł.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 09, 2013 16:48 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Witaj Aniu chciałam przelać na Jasia 25 zł, wiem że to mało :oops: Ale niestety tylko tyle mogę, poproszę o nr. konta.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon wrz 09, 2013 17:00 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

iwaka pisze:Witaj Aniu chciałam przelać na Jasia 25 zł, wiem że to mało :oops: Ale niestety tylko tyle mogę, poproszę o nr. konta.

Bardzo dziękuję :1luvu: Jasiulek będzie miał na mięsko choć z tym jedzeniem jest kiepsko.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 09, 2013 17:04 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

:(
Biedny kotek.

Mam nadzieję, że pozostałe koty nie złapały jednak niczego :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon wrz 09, 2013 17:37 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Zapomniałam jeszcze napisać, że Pani doktor Pacałowska w Łodzi powiedziała, że on ma co najmniej 5 lat! 8O :(

Ja tam i tak do niego mówię Malutki, tak samo i mój mąż. :wink:

Troszkę zdjęć koteczka
odpoczywamy
Obrazek

musimy tuptać
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

wczoraj na słoneczku na balkonie :1luvu:
Obrazek

Obrazek Obrazek

za gorąco mu było na balkonie, więc wszedł do pokoju odpocząć :wink:
Obrazek

Obrazek

tu chyba najbardziej widać jaki jest chodzieńki :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 09, 2013 17:47 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Jej, jaka chudzina :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pon wrz 09, 2013 17:51 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Zaglądam do Was codziennie i za każdym razem łzy mi lecą. (Gdyby był u mnie w domu, to chyba bym w jakąś depresję popadła, patrząc co trochę na tę biedną chudzinę).
Podaj mi proszę numer konta (miałam z zakupów na bazarku, ale nie wiem czy znajdę).
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pon wrz 09, 2013 18:25 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

mgj pisze:Zaglądam do Was codziennie i za każdym razem łzy mi lecą. (Gdyby był u mnie w domu, to chyba bym w jakąś depresję popadła, patrząc co trochę na tę biedną chudzinę).
Podaj mi proszę numer konta (miałam z zakupów na bazarku, ale nie wiem czy znajdę).

Dziękuję mgj :1luvu:
Płacz nic tu nie pomoże, trzeba walczyć o jego życie, karmić na siłę co 3 godziny, miziać, co z resztą uwielbia, :1luvu: obserwować, zmuszać do chodzenia parę razy na dzień, w nocy wsłuchiwać się czy co je sam.
Cieszy mnie że rano też się budzi i dochodzi do drzwi i miau miau aby go wypuścić, jeść pańcia jeść!
Ale jak pańcia mu da conva mokrego to nie chce. :(
Dostaje tabletkę na apetyt ale rewelacji nie ma.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon wrz 09, 2013 18:29 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

Jasiuniek, trzymaj się kotku, też Cię odwiedzam, nie mogę osobiście, ale chociaż na forum.

Całusy dla Jasieńka i dużo miziania. :1luvu:

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Pon wrz 09, 2013 19:47 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy. Białaczkowy Jasiu:(((

karolink pisze:Jasiuniek, trzymaj się kotku, też Cię odwiedzam, nie mogę osobiście, ale chociaż na forum.

Całusy dla Jasieńka i dużo miziania. :1luvu:

Miziam Jasieńka miziam, teraz śpi pod kocykiem i przez kocyk delikatnie go głaskam, bo przez ten Fungiderm jest cały tłustawy, ale to dobrze, bo ta skóra go tak nie ciągnie. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]