Niebieski kot właśnie na mnie stoi masuje i daje buziaczki i szczeka na chłopaków bo cioteczka jest JEJ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fairey pisze:Niebieski kot właśnie na mnie stoi masuje i daje buziaczki i szczeka na chłopaków bo cioteczka jest JEJ...to nawet nie jest progres... to jest bieg z prędkością światła.
izka53 pisze:fairey pisze:Niebieski kot właśnie na mnie stoi masuje i daje buziaczki i szczeka na chłopaków bo cioteczka jest JEJ...to nawet nie jest progres... to jest bieg z prędkością światła.
No to , moja droga, umarnięta już jesteś...
fairey pisze:Neigh należy Ci się sroga kara!
Niebieski kot właśnie na mnie stoi masuje i daje buziaczki i szczeka na chłopaków bo cioteczka jest JEJ...to nawet nie jest progres... to jest bieg z prędkością światła.
floxanna pisze:izka53 pisze:fairey pisze:Niebieski kot właśnie na mnie stoi masuje i daje buziaczki i szczeka na chłopaków bo cioteczka jest JEJ...to nawet nie jest progres... to jest bieg z prędkością światła.
No to , moja droga, umarnięta już jesteś...
Umarnięta na ament
fairey pisze:o nie nie dziewczyny, ja tego nie powiedziałam, że niebieska zostaje. Mówię tylko, że jest wspaniałą kotką o przecudnym charakterze i po wypasie będzie się o kogo bić.
Rujka straciła na sile, jeszcze jęczy i się wije ale zdecydowanie mniej niż wcześniej. Albo mnie już wszystko jedno![]()
nadal ładnie je i coraz pewniej się czuje u mnie. Chowa się co prawda jak wracam do domu ale po 15 minutach jak słyszy że powróciłam wszystkie trzy koty za mną łażą. Skoro teraz jest równie upierdliwa jak moje chłopaki nie chcę myśleć co będzie jak się kot doprowadzi do fizycznego i psychicznego ładu
MariaD pisze:Tak to jest z MCO... poznać znaczy pokochać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości