Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwinta pisze:Avianku, a ja po Świętach będę pracowała 3 dni w tygodniu w Poznaniu (w mojej dyrekcji) i zostawię na te 3 dni Marcela w domu. Już umieram, jak ten chłop sobie beze mnie poradzi ...a ja bez niego
![]()
![]()
![]()
![]()
Avian pisze:kwinta pisze:Avianku, a ja po Świętach będę pracowała 3 dni w tygodniu w Poznaniu (w mojej dyrekcji) i zostawię na te 3 dni Marcela w domu. Już umieram, jak ten chłop sobie beze mnie poradzi ...a ja bez niego
![]()
![]()
![]()
![]()
Poradzi sobie, a po Twoim powrocie jeszcze bardziej doceni zalety Dużej![]()
Oczywiście rudy Witek nie pojawił sie - ani wczoraj, ani przedwczoraj. Czyżby coś przeczuwał? Albo hormony przestały działać i skruszony pobiegł do swojego domu ...
Dzisiaj ma ostatnią szansę.
Poza tym - podobno właśnie sypie białe paskudztwo ... ja nie widzę, bo nie mam w pracy okien, ale "umyślni" donieśliTo chyba dlatego mam takiego wielkiego niechcieja w domu, jedynie udało mi się okna umyć (no ale w sobotę świeciło słońce, to dobrze nastrajało do roboty).
Duża von Focha pisze: Ja jeszcze muszę złapać Rudego, który przychodzi denerwować Rudolfa
Avian pisze:[W każdym razie, bardzo dobitnie daje mi do zrozumienia co sądzi o pojawieniu sie pełnojajecznego gościa
Duża von Focha pisze:Avian pisze:[W każdym razie, bardzo dobitnie daje mi do zrozumienia co sądzi o pojawieniu sie pełnojajecznego gościa
Rudolf właśnie czyni to samo
Dorota pisze:Gag,
ukradli nam z podworka choinke w doniczce.
Duuuza.
Te z mrowiskiem.
Mru donoszacy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1203 gości