Gagatki z Gagatkowa podbijają świat! I Chudy w gościnie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 28, 2013 13:08 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Zima panie, zima!

Rudy wypatruje wiosny ...
Obrazek

Czarna spędza większość dnia w domu, przemieszczając się za plamami słońca
Obrazek

Nawet Groch czasem wybiera cieplejsze miejsca ;)
Obrazek

Obrazek

... a wiosny nie będzie, bo zimowe "wigilijne" kwiatki zakwitły :lol:
Obrazek

I tylko miłość kwitnie nieustająco ;)
Obrazek

Obrazek

Gag w misce w łazience 8)

Dzisiaj próba złapania rudego Witka - ma szansę na lekkie podleczenie oczek i zmoderowanie tyłokota ;)
Kciuki się przydadzą, bo przychodzi o bardzo dziwnych porach - chyba czuje ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw mar 28, 2013 14:58 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Przepiękne koteczki a brak Gacia, który zalega w misce w łazience, odczułam boleśnie :lol: :D

Kwitnąca miłość międzi Mru i Grosiem cudna :D :1luvu:
Kropeczka, jedyna dziewczynka znalazła sobie super miejsce na opalanie :lol: :ok:
Pięknie, bardzo pięknie ... :D :1luvu:

Avianku, a ja po Świętach będę pracowała 3 dni w tygodniu w Poznaniu (w mojej dyrekcji) i zostawię na te 3 dni Marcela w domu. Już umieram, jak ten chłop sobie beze mnie poradzi ... :cry: a ja bez niego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt mar 29, 2013 9:48 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

U nas też zima na Wielkanoc :evil:
Śniegu napadało :|

Kciuki za złapanie rudego Witka są :ok: :ok: :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pt mar 29, 2013 9:57 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

kwinta pisze:Avianku, a ja po Świętach będę pracowała 3 dni w tygodniu w Poznaniu (w mojej dyrekcji) i zostawię na te 3 dni Marcela w domu. Już umieram, jak ten chłop sobie beze mnie poradzi ... :cry: a ja bez niego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Poradzi sobie, a po Twoim powrocie jeszcze bardziej doceni zalety Dużej 8)

Oczywiście rudy Witek nie pojawił sie - ani wczoraj, ani przedwczoraj. Czyżby coś przeczuwał? Albo hormony przestały działać i skruszony pobiegł do swojego domu ...
Dzisiaj ma ostatnią szansę.

Poza tym - podobno właśnie sypie białe paskudztwo ... ja nie widzę, bo nie mam w pracy okien, ale "umyślni" donieśli ;) To chyba dlatego mam takiego wielkiego niechcieja w domu, jedynie udało mi się okna umyć (no ale w sobotę świeciło słońce, to dobrze nastrajało do roboty).
Obrazek

Avian

Post » Pt mar 29, 2013 12:30 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Avian pisze:
kwinta pisze:Avianku, a ja po Świętach będę pracowała 3 dni w tygodniu w Poznaniu (w mojej dyrekcji) i zostawię na te 3 dni Marcela w domu. Już umieram, jak ten chłop sobie beze mnie poradzi ... :cry: a ja bez niego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Poradzi sobie, a po Twoim powrocie jeszcze bardziej doceni zalety Dużej 8)

Oczywiście rudy Witek nie pojawił sie - ani wczoraj, ani przedwczoraj. Czyżby coś przeczuwał? Albo hormony przestały działać i skruszony pobiegł do swojego domu ...
Dzisiaj ma ostatnią szansę.

Poza tym - podobno właśnie sypie białe paskudztwo ... ja nie widzę, bo nie mam w pracy okien, ale "umyślni" donieśli ;) To chyba dlatego mam takiego wielkiego niechcieja w domu, jedynie udało mi się okna umyć (no ale w sobotę świeciło słońce, to dobrze nastrajało do roboty).

Jak się pojawi w Święta to też go ubezwłasnowolnij, Teściowa już nie takie niespodzianki znajdowała w łazience :twisted: Ja jeszcze muszę złapać Rudego, który przychodzi denerwować Rudolfa :roll:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pt mar 29, 2013 12:39 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Duża von Focha pisze: Ja jeszcze muszę złapać Rudego, który przychodzi denerwować Rudolfa :roll:

Te rude chyba po to się pojawiają - żeby denerwować ... inne rude ;)

Tak mi się skojarzyło - jak Rudy u mnie zamieszkał, babcia rozpaczała, ze on taki nieszczęśliwy, bo przecież rudych nikt nie lubi i na pewno moje koty będą go gnębić i go prześladować. I że lepiej go uśpić, żeby nie był nieszczęśliwy 8O :lol:
Musze byc wstrętną mendą, że nie widze od 3 lat tego cierpienia u Rudego :twisted:
A teraz, zgodnie z teorią babci, Rudy powinien być przeszczęśliwy z pojawienia sie rudego kolegi - ale problem w tym, że on chyba nie rozróżnia kolorów :mrgreen: W każdym razie, bardzo dobitnie daje mi do zrozumienia co sądzi o pojawieniu sie pełnojajecznego gościa :evil:
Obrazek

Avian

Post » Pt mar 29, 2013 12:58 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Avian pisze:[W każdym razie, bardzo dobitnie daje mi do zrozumienia co sądzi o pojawieniu sie pełnojajecznego gościa :evil:

Rudolf właśnie czyni to samo :evil:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Pt mar 29, 2013 13:03 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Obrazek Niech czas wielkanocny utrzyma w mocy nasze marzenia
by wszystkie życzenia okazały się do spełnienia
i aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości Obrazek
abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności
i niech symbol boskiego odrodzenia
był i dla nas celem do spełnienia. Wesołych świąt.

Obrazek
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pt mar 29, 2013 13:09 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Duża von Focha pisze:
Avian pisze:[W każdym razie, bardzo dobitnie daje mi do zrozumienia co sądzi o pojawieniu sie pełnojajecznego gościa :evil:

Rudolf właśnie czyni to samo :evil:

No właśnie.
Te rude cholery :evil:
Fioletowa obroża i psychotropy znów w akcji :roll:
Obrazek

Avian

Post » Pt mar 29, 2013 17:41 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Gag,

ukradli nam z podworka choinke w doniczce.
Duuuza.
Te z mrowiskiem.

Mru donoszacy
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 29, 2013 17:46 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Dorota pisze:Gag,

ukradli nam z podworka choinke w doniczce.
Duuuza.
Te z mrowiskiem.

Mru donoszacy

A może mrówki same się wyniosły z choinką w cieplejsze miejsce?

Gag zastanawiający sie
Obrazek

Avian

Post » Pt mar 29, 2013 19:44 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pt mar 29, 2013 21:04 Re: Gagatki z Gagatkowa podbijają świat - nowy rudy pod okne

Wszystkim naszym Przyjaciołom
życzymy: zdrowia i spokoju, bezpiecznych miejsc na świecie dla zwierząt i ludzi
Obrazek
Fasolka, Frania, Pralcia, Florka i duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]