rastanja pisze:Dziękuję, Mario. Masz rację- tylko spokój może nas uratować a w tej sytuacji najwięcej ma go... Boniś. To jest luzak nad luzaki. Nie mogę wyjść z podziwu
po mamusi

proszę mu przekazać, że mamusia jest dumna z kotka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rastanja pisze:Dziękuję, Mario. Masz rację- tylko spokój może nas uratować a w tej sytuacji najwięcej ma go... Boniś. To jest luzak nad luzaki. Nie mogę wyjść z podziwu
Basia_Blue pisze:Mario, dzieki za rade![]()
Jak tam Bonis dzisiaj? A przy okazji, przepraszam za ignorancje, ale czy Bono to ten pozbawiony kregoslupa rudzielec ze zdjec sprzed kilku dni, czy ktos inny? Bo sie pogubilama forumuje z komorki i ciezko mi odszukac te informacje.
dalia pisze:Basia_Blue pisze:z DT też może być, czemu nie? (przynajmniej teraz tak myślę, może jak już raz zacznę od miaukuna to na tej rasie się skończy)
bardzo prawdopodobne, ale pocieszę, że czasami koty tej rasy też potrzebują dt
ja mam je bardzo często (choć szczęśliwie coraz rzadziej)
obecnie mam takiego
fajny niespełna 2 letni kocurek
Basia_Blue pisze:Aniu, już na 90%. Następna wizyta będzie już zakończona ostateczną decyzją - jeszcze tylko chce się upewnić, czy królewna się ze mną zachce zaprzyjaźnićZ resztą Ty już i tak domyśliłaś się które - jak pewnie wszyscy inni
anulka111 pisze::1luvu: Jesli to ta co mysle-to jest rozkoszna![]()
Choc dla siebie wybralabym-rude
Basia_Blue pisze:Aniu, już na 90%. Następna wizyta będzie już zakończona ostateczną decyzją - jeszcze tylko chce się upewnić, czy królewna się ze mną zachce zaprzyjaźnićZ resztą Ty już i tak domyśliłaś się które - jak pewnie wszyscy inni
Basia_Blue pisze:Aaach, już pamiętamI jak przebiega adaptacja?
a tu:https://picasaweb.google.com/1144544252 ... directlink link do galerii kociaków z których jeden będzie mój
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 49 gości