I Pralcia też

Fasolka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Przepraszam za off-topic ale mam 2 pytania -
1. Wnuczek Joli chce na dzień dziecka elementarz Falskiego - może ktos ma niepotrzebny? Jola zdecydowała się kupić nowy na spółkę z córką, bo jest teraz reprint, ale to całe 40 zł...
2. Kotka wyadoptowana przez Jolę jako mały kociak po sterylce zaczęła siusiać gdzie popadnie, nawet na oczach swojego dużego. Kupkę robi ładnie do kuwety. Ja myślę, że to może byc chorobowe - stan zapalny, ucisk na pęcherz? Kotkę widziała jakas pani wet, ale powiedziała, że nie widzi nic niepokojącego. Poradziłam wizytę u sprawdzonego weta (blisko mają do dr Pacałowskiej). Macie jakieś doświadczenia z kotami sikającymi poza kuwetą?
Karolek(ona) pisze:MaryLux pisze:Karolek(ona) pisze:Takie cudo rude masz na podwórku
Mary Lux - zapraszam do Kalisza i mamy autobus kaliski co tam jedzie to możemy skoczyc razem
w lesie jest tez ośrodem z domkami i jeziorko co na fotkach widac
Chętnie, tylko jeszcze muszę znaleźć połączenie do Kalisza, powinno to być łatwe
Kaliszanie studjuja u was i w Poznaniu głównie więc połączenia są - nawet chyba jakies expresy co nie stają na każdym przystanku
jolabuk5 pisze:Przepraszam za off-topic ale mam 2 pytania -
1. Wnuczek Joli chce na dzień dziecka elementarz Falskiego - może ktos ma niepotrzebny? Jola zdecydowała się kupić nowy na spółkę z córką, bo jest teraz reprint, ale to całe 40 zł...
2. Kotka wyadoptowana przez Jolę jako mały kociak po sterylce zaczęła siusiać gdzie popadnie, nawet na oczach swojego dużego. Kupkę robi ładnie do kuwety. Ja myślę, że to może byc chorobowe - stan zapalny, ucisk na pęcherz? Kotkę widziała jakas pani wet, ale powiedziała, że nie widzi nic niepokojącego. Poradziłam wizytę u sprawdzonego weta (blisko mają do dr Pacałowskiej). Macie jakieś doświadczenia z kotami sikającymi poza kuwetą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości