Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 05, 2012 20:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Małgoś, ja się łańcuchami nago przykuję... do płotka... :mrgreen:

Szkoda, że masz kastrowane koty :x ale może Dorian przybędzie i im najszczy gdzie trzeba :twisted:

Agasia, no masz rację, wtedy to napewno robota by im nie szła :ryk: :ryk: :ryk: .

Teraz jest piękny, uporządkowany, kamienisty ogród, kilka maciupeńkich roślinek, pod które nawet moja Zofia nie wejdzie :? .
No ale skoro im sie podoba....ich wola.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob maja 05, 2012 20:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

MalgWroclaw pisze:Vipku, kamari zaprasza, to nie jest "zwalanie się" (prawda, Marysiu?).
Ale i tak na razie szukamy innego rozwiązania.
Aż mnie serce boli, kiedy czytam, co smutnego piszesz :(

No czasem tak sie zdarza, Małgoś...
Widzisz, ja to taka nienormalna jestem, że mimo wszystko staram sie zrozumieć drugą stronę :( .
Właściciel ma tylko kłopot z tym mieszkaniem, a jest już stary i pewnie dłużej tego kłopotu nie chce.
Trafiła mu sie okazja to skorzystał i tyle, kto inny kupiłby mu taką ruinę, tylko ci, co chcieli mieć całość.
A, że oni chcą mieć całość, to też nic dziwnego....ta moja " komórka " tylko straszy tutaj, a to państwo dobrze sytuowani i różni ludzie do nich przyjeżdżają.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Wszystko rozumiem, że nie ma sentymentów i w ogóle (w tzw. biznesie, pracy, czy gdzie tam). Ale bez normalnego współczucia nie dalibyśmy sobie rady przez stulecia (że się tak górnolotnie wyrażę).
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob maja 05, 2012 20:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Gosiek pogubiłam się.....
to w końcu kto to kupił? ci co mają mechanikę za "ścianą" czy ten od frontu, że tak się wyraże?
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob maja 05, 2012 20:23 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:Gosiek pogubiłam się.....
to w końcu kto to kupił? ci co mają mechanikę za "ścianą" czy ten od frontu, że tak się wyraże?

Ten od frontu, Asiu.

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

aaaa..... czy ja moge go przejechać?
akurat wiem jak wygląda.....
a swoją drogą.... mało mu powierzchni?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob maja 05, 2012 20:29 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

johaśka pisze:aaaa..... czy ja moge go przejechać?

Ty przejechać, inny kot nasikać do ogródka kopanego właśnie, a ja radzę Małgosinym kotom nasrać im do pralki :twisted:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Sob maja 05, 2012 20:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Co Ty, Asia, pójdziesz siedzieć jak za człowieka 8O :ryk: .
No to jest tak, on od frontu ma cichą firmę, nawet nie wiem, jaką, chyba coś z częściami komputerowymi....
W każdym razie od ulicy wchodza tylko klienci, no i ta część domu jest tylko siedzibą firmy.
Od strony podwórka jest część mieszkalna, ale facet ma też dwójkę dzieci, już dorosłych, no więc pewnie mu się przyda rozbudować chałupę.

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

juana pisze:

Ty przejechać, inny kot nasikać do ogródka kopanego właśnie, a ja radzę Małgosinym kotom nasrać im do pralki :twisted:

Oj, Asia, Asia! :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Wiem!

Młodego podrzucimy.............................
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Sob maja 05, 2012 20:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Gosia no przyda się....
tyle, że jak rozbuduje i dzieci wyprowadzi to co będzie robił w tym wieżowcu, który sobie postawił???
pomijam, że jak rozbudowywał to coś zielone to taka piękna magnolię wywalił.... gbur :evil:

no fakt, nie przejadę....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob maja 05, 2012 20:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

najszczesliwsza pisze:Wiem!

w komplecie z moimi dziewczynami.......
zrobią mu porządki w ogródku :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob maja 05, 2012 20:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Aga, i eksmisja w trybie natychmiastowym, bez przerw na reklamy 8O .... :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Sob maja 05, 2012 20:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Młody wezwie na pomoc Transformersy :D

Małgoś martwimy się wszyscy...

najszczesliwsza

Post » Sob maja 05, 2012 20:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:

Aga, i eksmisja w trybie natychmiastowym, bez przerw na reklamy 8O .... :ryk: :ryk: :ryk:

Oni zwieją!

najszczesliwsza

[poprzednia][następna]