minka powalajaca calkowicie On zawsze takie minki strzelal, chyba tym wlasnie na dzien dobry zaskarbia sobie sympatie kazdego, kto stanie na jego drodze dobrze, Panie prezesie, ja sie dostosuje do Twojej prosby Uszanowanie
Widze, slonko, ze Ci sie nowy domek spodobal bardzo Tyle sie naczekales na DS a teraz prosze, pan na wlosciach, pan i wladca No ale przeciez o to wlasnie chodzilo
Maniek na prezydenta W-wy!!!! :mrgreen: (na poczatek W-wy, a potem smialo moze startowac w wyborach na prezydenta kraju )
Proszem mnie wybaczyć brak kontaktu, alem jest zajęty codziennymi obowiązkami, spanie, jedzenie i takie tam. W wolnych chwilach jako Batcat ratujem świat przed inwazją tych kosmitów w puszkach z tuńczykiem, stąd moje sporadyczne wizyty tutaj. Załączam zdjęcie wykonane przed jedną z akcji. Pozdrawiam, M.
fiu fiu, wiedzialam, ze masz swietny gust, przyjacielu Sliczne wdzianko, bardzo ci w nim do pysia, wygladasz powalajaco, zniewalajaco, cudnie Wymiatasz, kochanie Slonko, ciotka Justa ma wydarzenie na FB dotyczace swojego DT, jest album poswiecony kociambrom, ktore juz maja DS, czy pozwolisz, szanowny prezesie, by to zdjecie (najlepsze) zostalo tam umieszczone?
Duza, buziaki dla slodziaka przekaz od ciotek :*:*:*:*:*:*
hej, MAnieczku, co u Ciebie slychac nowego? Jak zdrowko? Czy Duza w koncu ten maraton w pracy skonczyla, czy spedzacie znow ze soba wiecej czasu, jak dawniej?