Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:nie, są zdrowe
alab108 pisze:Jak wzięłam moją kotkę ze schroniska to była już zaszczepiona FEL-0-VAX PCT. Byłam z nią u naszego weta, ażeby obejrzał ją i powiedział co i jak. To był mój pierwszy kot w życiu. Powiedział żebym przyjechała za rok. Niby wydusił kotkę ale żadnych testów czy badań nie robił i znowu zaszczepił tym samym. Ja jeszcze poprosiłam o wściekliznę i on mi w tym samym dniu zaszczepił kotkę przeciw wściekliźnie. Teraz już jestem mądrzejsza, ale w końcu jak idę do weterynarza to do diabła trzeba mieć do kogoś zaufanie. Po roku znowu szczepionka tym razem PUREVAX RCP. Tak co roku trzeba szczepić? I czy to znaczy, hipotetycznie gdybym wzięła drugiego kota to nie musiałabym się bać o moją Tiarę? Wytłumaczcie mi proszę.
kamari pisze:Czyli...albo kochamy albo nie. Albo bierzemy jednego i czekamy na wszystkie nieszczęścia świata, albo bierzemy kilka i mamy nadzieję, że wszystkie będą zdrowe.
vip0 pisze:Ja już sie pożegnam, kochane...ale jutro się zobaczymy do południa, mam drugą zmianę.
Kolorowych snów dla Was i kociaków!
Erin pisze:kamari pisze:Czyli...albo kochamy albo nie. Albo bierzemy jednego i czekamy na wszystkie nieszczęścia świata, albo bierzemy kilka i mamy nadzieję, że wszystkie będą zdrowe.
Boże![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 337 gości