SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 30, 2011 23:03 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Nawet nie zauważą, że odjajczony przecie :)
40 zł tylko takie okaleczenie kosztuje...

Cieszę się, że komuś w moim najszczęśliwszym towarzystwie jest miło :lol:
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 23:10 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Nawet nie zauważą, że odjajczony przecie :)

A miło, pewnie :D .
Głupio Ci teraz, co? :ryk: :ryk: :ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 30, 2011 23:12 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

No to spróbuję jakos złapać potwora...a potem sie pewnie zakocham, bo mam niewytłumaczalną idiotyczną słabość do wielkich kocurów :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 30, 2011 23:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Nawet nie zauważą, że odjajczony przecie :)

A miło, pewnie :D .
Głupio Ci teraz, co? :ryk: :ryk: :ryk:

Takie mam skojarzenie...
Gooopie

:ryk:
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 23:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:
vip0 pisze:
kotx2 pisze:
vip0 pisze:A ja kompletnie nie wiem, co z tym fantem zrobić :( .
Moje koty oprócz Plamka to spokojne duchy, zresztą są u siebie.
Nie chciałabym też, żeby Plamek na nowo zaczął sie tłuc, on juz swoje przeszedł.
Jedyny ratunek w Michalinie.
Przykro mi, że muszę go postraszyć, ale nie widzę innego wyjścia, nie chcę, żeby zrobił krzywdę moim kotom.

Ania, a tak poza wszystkim, to spędziłam w Twoim i Agaty towarzystwie naprawdę bardzo miły kawałek wieczoru :D .

a moze go złapac i odjajczyc? 8)

Ano ja to bym nawet dziada odjajczyla...ale cholera wie, czy to nie jest czyjś futrzak...on naprawdę nie wygląda na zaniedbanego.
Nie chcę, żeby mi ktoś potem z awanturą przyleciał, że okaleczyłam im kota itd.
Już sobie postanowiłam, że jak przylezie jeszcze raz, to obojętnie o której godzinie pójdę za nim z latarką i zobaczę, gdzie lezie. :evil:

pod warunkiem ,że własciciel by sie w ogóle zorientował :D

Obawiam się,że akurat to właśnie zauważą. Tak po prostu jest(złośliwość losu). I oczywiście będą mieli pretensje, bo okaże się,że to kocur rozpłodowy, i jakim prawem, i co Pani sobie myśli, niech pilnuje swoich kotów, itd. Pomysł z wypuszczaniem psa bardziej mi się podoba(tym bardziej po dzisiejszych wydarzeniach).
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Śro lis 30, 2011 23:15 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A skąd będą wiedzieli, że to Małgosia jaja ucięła?
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 23:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:A skąd będą wiedzieli, że to Małgosia jaja ucięła?

Aguś, bo ja mam sąsiadkę kretyńską...ale spróbować można.
Jeszcze go dziś nie było.

vip

Post » Śro lis 30, 2011 23:20 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ania, a tak poza wszystkim, to spędziłam w Twoim i Agaty towarzystwie naprawdę bardzo miły kawałek wieczoru :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

[quote="najszczesliwsza"]A skąd będą wiedzieli, że to Małgosia jaja ucięła?[/quot
Ja zawsze obawiam się zbiegów okoliczności.
Obrazek

ilgatto

Post » Śro lis 30, 2011 23:20 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

A, no i oczywiście tylko ja mam na swojej dzielnicy opinię tej, co kotom " krzywdę " robi :evil: .

vip

Post » Śro lis 30, 2011 23:21 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Coś z tym pierwszym cytatem mi nie wyszło.Darujcie nowicjuszce :roll:
Obrazek

ilgatto

Post » Śro lis 30, 2011 23:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ania trochę Ci się cytowanie kuleje, nie kasuj kwadratowych nawiasów :)

Ogólnie jakbyśmy się Częstochowianki zgadały, to w kupie można więcej zdziałać dla kotów...
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 23:25 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

najszczesliwsza pisze:Ania trochę Ci się cytowanie kuleje, nie kasuj kwadratowych nawiasów :)

Ogólnie jakbyśmy się Częstochowianki zgadały, to w kupie można więcej zdziałać dla kotów...

No ogólnie wiadomo przecież, że w kupie siła :ryk: .

vip

Post » Śro lis 30, 2011 23:26 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:Ania trochę Ci się cytowanie kuleje, nie kasuj kwadratowych nawiasów :)

No ogólnie wiadomo przecież, że w kupie siła :ryk: .

Kupa... hmm...

Obejrzałam sobie "Jeż Jerzy"

Fajne :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 23:28 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Ogólnie wiadomym jest, że na starość sie dziecinnieje... :ryk: :ryk: :ryk: .

vip

Post » Śro lis 30, 2011 23:29 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Erin pisze:Ja miałam swoje Słoneczko, Psotusia :(
A Wiktorek piękny był :1luvu:

Erin, dla Ciebie małe zdjątko
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

ilgatto

[poprzednia][następna]