Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ? Proszę o radę!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 10:58 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

ewka63 pisze:Znaczy, że nie chcą jeść mięska takiego zwykłego?

Nie :? próbowałam na różne sposoby ale ogólny brak zainteresowania
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto sty 10, 2012 12:38 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hjfg3][img]http://tiny.pl/hj1l9[/img][/url]
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sty 10, 2012 12:39 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Obrazek

[url=http://tiny.pl/hjfg3][img]http://tiny.pl/hj1lc[/img][/url]
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto sty 10, 2012 12:48 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolko,Dziękujmy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Wto sty 10, 2012 15:17 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolek(ona) pisze:Obrazek

[url=http://tiny.pl/hjfg3][img]http://tiny.pl/hj1lc[/img][/url]

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Karolcia jak zwykle prezentami sypie :ok: :ok: :ok:

A jak tam kociaczki...? i jak debiut z serduchami?

U mnie z mieskiem jest srednio... ryby jakos ogolnie w naszym kocim swiatku niechetnie sa lubiane... ale za to za sparzone piersi z kurczaka dadzą sie pokroic... bo jak mialy problem z brzuszkami, to dostawaly wlasnie piersiątko i tak sie przyzwyczaily ze teraz rano stoją w kuchni i proszą głosno o kurczakowe cycusie... a jak wsype sucha karmę to powąchają i tyle... :roll: wszak jak zglodnieją to i tak zeżrą całą suchą :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 10, 2012 15:21 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

nie sypie zadnymi prezentami bo Ewa prosiła zeby jej zdjecie zmienic to zorbilam nowy ale zaluje bo juz zjebe dostalam ze robie wam cos na sile wiec jak mozecie to powywalajcie to co ja robilam skoro nikt mnie nie prosil - nie bede juz nic dla nikogo robila.
Nie musicie z litości nic mojej roboty wklejac
W ogóle przestane tu zaglądać

Karolek(ona)

Post » Wto sty 10, 2012 15:44 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolek(ona) pisze:nie sypie zadnymi prezentami bo Ewa prosiła zeby jej zdjecie zmienic to zorbilam nowy ale zaluje bo juz zjebe dostalam ze robie wam cos na sile wiec jak mozecie to powywalajcie to co ja robilam skoro nikt mnie nie prosil - nie bede juz nic dla nikogo robila.
Nie musicie z litości nic mojej roboty wklejac
W ogóle przestane tu zaglądać

a co ty sie przejmujesz... jakimis zjebkami...:P mnie tam sie podobają te obrazki... nawet bardzo i wcale sie nie obrazilam jak mi super komiks zrobilas :ryk: :ryk: :ryk: wiec nie jojczymy... tylko cieszymy sie ze potrafisz takie rzeczy zrobic... bo mnie by chyba pol dnia zeszlo... :oops: jesli nie caly...

Wiec wrzucamy na luz i witamy sie ponownie.... a co... :P:P:P

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 16:26 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolcia no co Ty???????? Jak ktos nie chce to nie musi sobie wklejać i już, a swoja drogą, wystarczyłoby powiedzieć: nie, dziekuję. No ale w naszym kraju to większość ludzi od razu koparę otwiera :roll:
Ja sie bardzo cieszę z mojego podpisu zrobionego przez Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A co do serduszek, to chyba maja jakieś substancje energetyzujące, bo po zjedzeniu 5 sztuk, Batman ( jadł tylko on) dostał takiego "pałera", że aż sie wystraszyłam. Gonił, skakał nawet po klamkach, miauczał na całe gardło, po prostu tornado. Sprawdzę jeszcze na Julciu i na Pusi wieczorem :) Oni nie jedli bo przez południe spali. Batman nigdy nie spi jak ktos w kuchni czymś zaszeleści :) Ale on jest chudasek, to mu dodatkowe porcje nie zaszkodzą :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Wto sty 10, 2012 17:34 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Nasz banerek zrobiony przez Karolka bardzo się podoba :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 10, 2012 17:40 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

ewka63 pisze:Karolcia no co Ty???????? Jak ktos nie chce to nie musi sobie wklejać i już, a swoja drogą, wystarczyłoby powiedzieć: nie, dziekuję. No ale w naszym kraju to większość ludzi od razu koparę otwiera :roll:
Ja sie bardzo cieszę z mojego podpisu zrobionego przez Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ale mnie nie zjebal ktos komu robilam.
ogolnie mi powiedziano ze mam wam na sile nie robic

a ja w ten sposób sobie ćwicze a wysylam wam po to zeby ktos to ocenil.
Jak ktos ma prace to nie rozumie, że ktos może miec nadmiar czasu, a ja jak nic nie robie to mi dupa rośnie (już wyglądam jak słonica)

Karolek(ona)

Post » Wto sty 10, 2012 17:45 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolek(ona) pisze:
ewka63 pisze:Karolcia no co Ty???????? Jak ktos nie chce to nie musi sobie wklejać i już, a swoja drogą, wystarczyłoby powiedzieć: nie, dziekuję. No ale w naszym kraju to większość ludzi od razu koparę otwiera :roll:

ale mnie nie zjebal ktos komu robilam.
ogolnie mi powiedziano ze mam wam na sile nie robic

a ja w ten sposób sobie ćwicze a wysylam wam po to zeby ktos to ocenil.
Jak ktos ma prace to nie rozumie, że ktos może miec nadmiar czasu, a ja jak nic nie robie to mi dupa rośnie (już wyglądam jak słonica)

Ja mam nadmiar pracy i dlatego jestem Ci bardzo wdzięczna za nowy banerek i cieszę się że o nas pomyślałaś
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 18:01 przez bozena640, łącznie edytowano 1 raz
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Wto sty 10, 2012 17:58 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

odechcialo mi sie co kolwiek robic ale to tez z innych powodow
przez te pieprzona służbe zdorwia
odwolane mam wszystkie wizyty z malym na fundusz bo zachlanne hieny nie podpisaly umow bo za malo maja oferowane - jak zwykle

Karolek(ona)

Post » Wto sty 10, 2012 19:58 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

Karolek(ona) pisze:odechcialo mi sie co kolwiek robic ale to tez z innych powodow
przez te pieprzona służbe zdorwia
odwolane mam wszystkie wizyty z malym na fundusz bo zachlanne hieny nie podpisaly umow bo za malo maja oferowane - jak zwykle

ech u nas to samo... czekamy po wypadku z Duzym od maja... na trzecia operacje... i du..... bo narazie nie podpisali umowy... ale co ich to obchodzi ze czlowiek musi za ZUS-owskie pieniachy zyc i to wyplacane kiedy im sie podoba a nie co miesiac
Karolek(ona) pisze:Jak ktos ma prace to nie rozumie, że ktos może miec nadmiar czasu, a ja jak nic nie robie to mi dupa rośnie (już wyglądam jak słonica)
... :evil: Oj ja cie roumiem bardzo... dlatego tu tak czesto jestem, na forum... bo czasu mam duzo, bo tez nie pracuje... i tysiac innych rzeczy wymyslam zeby sie nie nudzic :ryk: :ryk:
i nie wierze ze wyglądasz jak slonica... :P predzej mnie do niej blizej :roll: :roll: :roll:

ninakiler

Post » Wto sty 10, 2012 20:17 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

A ja poszłam do apteki. Na luzie poszłam, bo relanium w zawiesinie, które kupuję dla kotki na receptę i tak jest pełnopłatne. A tu... ulubiona pani przeczytała mi coś, co wyskoczyło w kompie, a w skrócie brzmiało, że lek nie został ujęty jako refundowany, a w poprzedniej uchwale też nie został ujęty. I właściwie nie powinien zostać sprzedany 8O
ale pani sprzedała.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 10, 2012 20:29 Re: Jak to się stało, że zawładnęły moim sercem ?

MalgWroclaw pisze:A ja poszłam do apteki. Na luzie poszłam, bo relanium w zawiesinie, które kupuję dla kotki na receptę i tak jest pełnopłatne. A tu... ulubiona pani przeczytała mi coś, co wyskoczyło w kompie, a w skrócie brzmiało, że lek nie został ujęty jako refundowany, a w poprzedniej uchwale też nie został ujęty. I właściwie nie powinien zostać sprzedany 8O
ale pani sprzedała.

no to dobrze ze sprzadala przynajmniej... a bywaja rozne Panie... ja wogole niewiem co sie wyrabia z tymi receptami lekarzami i wogole... az czasami krew zalewa z bezsilnosci :evil:

ninakiler

[poprzednia][następna]