ewka63 pisze:Znaczy, że nie chcą jeść mięska takiego zwykłego?
Nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewka63 pisze:Znaczy, że nie chcą jeść mięska takiego zwykłego?
Karolek(ona) pisze:nie sypie zadnymi prezentami bo Ewa prosiła zeby jej zdjecie zmienic to zorbilam nowy ale zaluje bo juz zjebe dostalam ze robie wam cos na sile wiec jak mozecie to powywalajcie to co ja robilam skoro nikt mnie nie prosil - nie bede juz nic dla nikogo robila.
Nie musicie z litości nic mojej roboty wklejac
W ogóle przestane tu zaglądać
ewka63 pisze:Karolcia no co Ty???????? Jak ktos nie chce to nie musi sobie wklejać i już, a swoja drogą, wystarczyłoby powiedzieć: nie, dziekuję. No ale w naszym kraju to większość ludzi od razu koparę otwiera![]()
Ja sie bardzo cieszę z mojego podpisu zrobionego przez Ciebie![]()
![]()
Karolek(ona) pisze:ewka63 pisze:Karolcia no co Ty???????? Jak ktos nie chce to nie musi sobie wklejać i już, a swoja drogą, wystarczyłoby powiedzieć: nie, dziekuję. No ale w naszym kraju to większość ludzi od razu koparę otwiera![]()
Ja sie bardzo cieszę z mojego podpisu zrobionego przez Ciebie![]()
![]()
ale mnie nie zjebal ktos komu robilam.
ogolnie mi powiedziano ze mam wam na sile nie robic
a ja w ten sposób sobie ćwicze a wysylam wam po to zeby ktos to ocenil.
Jak ktos ma prace to nie rozumie, że ktos może miec nadmiar czasu, a ja jak nic nie robie to mi dupa rośnie (już wyglądam jak słonica)
Karolek(ona) pisze:odechcialo mi sie co kolwiek robic ale to tez z innych powodow
przez te pieprzona służbe zdorwia
odwolane mam wszystkie wizyty z malym na fundusz bo zachlanne hieny nie podpisaly umow bo za malo maja oferowane - jak zwykle
...Karolek(ona) pisze:Jak ktos ma prace to nie rozumie, że ktos może miec nadmiar czasu, a ja jak nic nie robie to mi dupa rośnie (już wyglądam jak słonica)
MalgWroclaw pisze:A ja poszłam do apteki. Na luzie poszłam, bo relanium w zawiesinie, które kupuję dla kotki na receptę i tak jest pełnopłatne. A tu... ulubiona pani przeczytała mi coś, co wyskoczyło w kompie, a w skrócie brzmiało, że lek nie został ujęty jako refundowany, a w poprzedniej uchwale też nie został ujęty. I właściwie nie powinien zostać sprzedany![]()
ale pani sprzedała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1416 gości