Kefir+Morfeusz+Agatka i "coś tu śmierdzi"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 03, 2012 15:02 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

dagmara-olga pisze:Nazneen , Kokardka, Mozaika, Papuga.

Zdzira i tyle
- mruknął Morf

:ryk:

Morf a jak wy wiedzieli jak do tej tam łazienki wejść? Bo nam założyli takie durne coś. Mówią, że to kocie drzwiczki :evil: A jak to kocie skoro koty nie wiedzą jak przez nie wejść, no jak? I tera normalnie nie można się do sracza dostać. Na razie Duża zlitowała się i takie cóś przeźroczyste jest podniesione, ale mamy tydzień coby się przyzwyczaić i potem mówi, że toto zamknie i każdy se będzie osobno podnosił. Plissss pomóż koledze toto obkminić :roll:

Felix
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sty 03, 2012 15:05 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

jak w życiu. Idź na całość i łebem to wal, samo się otworzy i potem po d... pomizia i się zamknie. My sami to rozkminili raz dwa. I mamy tez takie w kuwetach.
Duża nam uchylała i my włazili i jechało po plecach i żem się trochę zniesmaczył ale w sumie jest git.
No i teraz przez te drzwiczki se moge tę zdzirę w kiblu oblukac. No. Bo drzwiczki sa na sicher zamknięte.
Ale te durne Hanki, Balbinki i inne Morfinki to nie kumały, trza było podklejać..
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto sty 03, 2012 15:50 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

Szylkretka, uwielbiam!
Morfowi gratuluję oczywiście.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto sty 03, 2012 16:31 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

dagmara-olga pisze:jak w życiu. Idź na całość i łebem to wal, samo się otworzy i potem po d... pomizia i się zamknie. My sami to rozkminili raz dwa. I mamy tez takie w kuwetach.
Duża nam uchylała i my włazili i jechało po plecach i żem się trochę zniesmaczył ale w sumie jest git.
No i teraz przez te drzwiczki se moge tę zdzirę w kiblu oblukac. No. Bo drzwiczki sa na sicher zamknięte.
Ale te durne Hanki, Balbinki i inne Morfinki to nie kumały, trza było podklejać..

Ja to żem właził ale żem już nie umił wyjść i Duża mówiła że siedzę w tej kuwecie jak ta dupa wołowa i mi otwierała. A Sibel ogon przycinało. I już nie mamy w kuwecie drzwiczków.
Mjetek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sty 03, 2012 19:01 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

Śliczna ta...kretka :1luvu:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto sty 03, 2012 19:53 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

ładna lasecka, ale dla mnie za stala
Borys

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto sty 03, 2012 20:01 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

Fajna dziewuszka i dobrze, że na Morfa trafiła. Poniekąd 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 03, 2012 20:06 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

A ja na potrzeby ogłoszenia nadałam jej imię Kokardka :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto sty 03, 2012 20:08 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

bez sensu. Gupia baba byłoby sensowniej. Duża tańcuje , bo ona narobiła w kuwetę, wielkie mi coś.
Ale fakt - narobiła tam WIELKIE coś!!!! I śmierdzi.
Poszłem spać.
Róbta ogłoszenia, niech jom kto zabierze stąd.
Kefir też jest tego zdania. Znaczy też tak chce.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto sty 03, 2012 20:36 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

dagmara-olga pisze:bez sensu. Gupia baba byłoby sensowniej. Duża tańcuje , bo ona narobiła w kuwetę, wielkie mi coś.
Ale fakt - narobiła tam WIELKIE coś!!!! I śmierdzi.
Poszłem spać.
Róbta ogłoszenia, niech jom kto zabierze stąd.
Kefir też jest tego zdania. Znaczy też tak chce.
Morf

Morf ja Ci pogratuowac zem chcial to po pierfsze primo, a po drugie primo fszystkie baby som glupie. Hogata siem gubi w drodze do miski a ostatnio zem chcial na niom skoczyc to sie odwrocila, syknela to zem polazl bo by niespodziewiewajki nie bylo. Zem walnol Michala w kuper to on mnie w pyska to zem polazl na dzefko. co tak bende sam siedzial...
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Wto sty 03, 2012 21:44 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

Ale ślicznotka :-) To dwaj zgryźliwi tetrycy (tz jeden zgryźliwy a drugi stoik) mają babeczkę w domu :-)
Na razie niby źle ale zaraz to się pewnie zaloty zaczną :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro sty 04, 2012 8:45 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

Cześć chłopaki.
I co z babą, pozbyliście się jej już?
Klakier

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 04, 2012 9:16 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

Baba jest w łazience. Drze się. Ja ją obczajam przez drzwiczki i ona mje. Tera znaczy jej nie ma, pojechała z Dużą do pracy i do weta pojadom.
heheh dobrze jej tak!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro sty 04, 2012 11:34 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

przetrzymasz, zabieg... będziesz szukała jej nowego domu czy właścicieli" szukasz_powodzenia dla ślicznej gwiazdy
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro sty 04, 2012 19:35 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia

Kciuki za zabieg bez komplokacji trzymam :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]