Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 9:54 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Dzięki :ok: -dziś będę u WETA to zapytam.Miałam dzwonić,ale lepiej pojadę na rozmowę. .

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon wrz 05, 2011 10:06 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Oby małej nic z pęcherzem nie było :) Życzę Ci welinko przespanych nocy :wink:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Pon wrz 05, 2011 10:08 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Danzig pisze:Oby małej nic z pęcherzem nie było :) Życzę Ci welinko przespanych nocy :wink:

oj cięęęęęęęęęęęęężko :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pon wrz 05, 2011 11:19 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Przeczytali mi przez telefon opis co z łapką.Jest źle Zwichnięcie ,szpary i inne diabły.Będę łapać jej ortopedę w innej przychodni i porozmawiam co dalej.Jestem załamana. :( :placz:

welina

Post » Pon wrz 05, 2011 11:25 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

nie załamuj się, to młoda koteczka, może jest jeszcze szansa na operacje tej łapki? a nawet jak nie wróci do pełnej sprawności to przecież nie koniec świata - tyle kotów żyje nawet bez łapki :ok:
najważniejsze żeby ortopeda zaradził tak żeby ją przestało boleć - może jakiś usztywniacz czy gips jest jednak potrzebny na jakiś czas?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon wrz 05, 2011 11:32 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze:nie załamuj się, to młoda koteczka, może jest jeszcze szansa na operacje tej łapki? a nawet jak nie wróci do pełnej sprawności to przecież nie koniec świata - tyle kotów żyje nawet bez łapki :ok:
najważniejsze żeby ortopeda zaradził tak żeby ją przestało boleć - może jakiś usztywniacz czy gips jest jednak potrzebny na jakiś czas?

Broszka jak mam się nie przejmować.Poprzednia lecznica zniszczyła mi kota za duże pieniądze.Czuję ,że ją boli.A operacja-sama wiesz ile kosztuje.Fizycznie mnie nie stać.Zaraz oszaleję-jestem panikarą jak chodzi o istoty które kocham. :(

Właśnie przyszedł prezent od Ciebie :1luvu: Piękny zostawię sobie :mrgreen: :1luvu:

welina

Post » Pon wrz 05, 2011 11:57 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

co dokładnie powiedzieli o stanie Lajli?

cieszę się że się podoba :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon wrz 05, 2011 11:59 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Moje rękodzieło KOTY SKARBONKI na Pchlim Targu do adopcji za pieniądze :mrgreen: :ryk: Może komuś wyda się,że drogo,ale jednego robi się kilka dni :roll: Patrzyłam w galerii małe duperelki są bardzo drogie.Wychodzi,że moje duże KOTY tanie jak barszcz. :mrgreen: :piwa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek zdjęcia można powiększyć :ok:
Ostatnio edytowano Pon wrz 05, 2011 12:03 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Pon wrz 05, 2011 12:02 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze:co dokładnie powiedzieli o stanie Lajli?

Dziś odbiorę opis i będę łapać ortopedę ,bo dziś pracuje w innej przychodni.Decyzji co dalej nie znam.Tylko mam opis co jej jest.

welina

Post » Pon wrz 05, 2011 12:27 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Moje rękodzieło KOTY SKARBONKI na Pchlim Targu do adopcji za pieniądze :mrgreen: :ryk: Może komuś wyda się,że drogo,ale jednego robi się kilka dni :roll: Patrzyłam w galerii małe duperelki są bardzo drogie.Wychodzi,że moje duże KOTY tanie jak barszcz. :mrgreen: :piwa:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek zdjęcia można powiększyć :ok:

jakie cudeńka 8O :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon wrz 05, 2011 12:27 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:

Dziś odbiorę opis i będę łapać ortopedę ,bo dziś pracuje w innej przychodni.Decyzji co dalej nie znam.Tylko mam opis co jej jest.

no to napisz nam ten opis :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon wrz 05, 2011 14:17 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze:
welina pisze:

no to napisz nam ten opis :kotek:

Opis jest w lecznicy.Złapałam ortopedę i kazał go tam zostawić.Był w innej przychodni szykował się do operacji.Tylko mi powiedział ,że ona jest za malutka na operację i z tym by sie wstrzymał. .Kości rosną,a uraz jest przedawniony.Jeszcze nie oglądał opisu tamtego lekarza i się z nim nie konsultował.Dopiero w czwartek.A kazał mi dzwonić w tamten piątek.Całkowity brak odpowiedzialności.Zaczynam się wściekać.A ja nie dość,ze mam zapalenie ucha to doczepiło się zapalenie okostnej.Zdycham z bólu.

welina

Post » Pon wrz 05, 2011 17:46 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Oj, to sie narobilo :(

Welinko, zadbaj teraz o siebie!

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pon wrz 05, 2011 18:14 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

popi pisze:Oj, to sie narobilo :(

Welinko, zadbaj teraz o siebie!

Dzięki popi :1luvu: jutro idę dbać o siebie :ok:

welina

Post » Pon wrz 05, 2011 18:16 Re: Uraz Lajli przedawniony.Chyba będzie niepełnosprawna !!!

Zrób dzisiaj co masz zrobić jutro.
Musisz mieć siły żeby zadbać o małą :evil:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]