Moderator: Estraven
vip0 pisze:Bazyliszkowa pisze:Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze![]()
No przecie nie będę z tą Michaliną po jezdni latać.
A na deptaku to najwyżej jakiś żul mnie przyuważy albo inny bandyt.
Witam Krzysiabolo.
W zimę to tak robiłam...taki długi płaszcz mam,i jak Michasi się bardzo chciało,to zakładałam ten płaszczyk na piżamę i już.
Przeważnie rano.
No nie raz tak było,że płaszczyka poły się rozchyliły ukazując gacie w misie albo czerwone serduszka.
Krzysiekbolo pisze:A może Michalina to umie, albo się ją szybko tego da rady nauczyć.
http://www.youtube.com/watch?v=nPV9SwCecTQ
.
.juana pisze:vip0 pisze:Bazyliszkowa pisze:Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze![]()
Witam Krzysiabolo.
W zimę to tak robiłam...taki długi płaszcz mam,i jak Michasi się bardzo chciało,to zakładałam ten płaszczyk na piżamę i już.
Przeważnie rano.
No nie raz tak było,że płaszczyka poły się rozchyliły ukazując gacie w misie albo czerwone serduszka.
Taaaaak, to jakby cię żule przyuważyli to właśnie ze względu na gacie zostawią w spokoju
i że lepiej nie zaczynać
.vip0 pisze:juana pisze:vip0 pisze:Bazyliszkowa pisze:Nieważny wygląd, ważne bezpieczeństwo na drodze![]()
Witam Krzysiabolo.
Przeważnie rano.
Taaaaak, to jakby cię żule przyuważyli to właśnie ze względu na gacie zostawią w spokoju
No.Pomyśleliby,że jestem mądra inaczej
![]()
![]()
i że lepiej nie zaczynać
.

jasdor pisze:A ja chciałam sie tu przebić ze swoją prywatą![]()
Ponieważ Krzysiekbolo robi takie ładne banerki - to tak publicznie chciałam poprosic o banerek do mojego nieustannego bazarku z zabawkami --> viewtopic.php?f=20&t=127252
juana pisze:No nie raz tak było,że płaszczyka poły się rozchyliły ukazując gacie w misie albo czerwone serduszka.

juana pisze:P.S. Na dobranoc
Image
izka53 pisze:juana pisze:No nie raz tak było,że płaszczyka poły się rozchyliły ukazując gacie w misie albo czerwone serduszka.
Toz to pełen eksibicjonizm jest, zwłaszcza te misie![]()
![]()
juana pisze:P.S. Na dobranoc
Image
Juana, a skąd masz zdjęcie mojej Misi![]()
![]()
![]()
![]()
Normalnie kopia
puszatek pisze:obstawiałabym to drugie...wariaci chyba tak się nie zachowują...wiem to po sobie
jednak było szokiem dla wszystkich co to przedstawienie oglądali.Przez pannę mogło dojść do jakiegoś wypadku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 12 gości