Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 24, 2011 20:30 Re: Jak sypia gruby kot- szpital na peryferiach

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Sob cze 25, 2011 5:14 Re: Jak sypia gruby kot- szpital na peryferiach

Jak się macie, TygRyniu?
Za Bolusia :ok:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 25, 2011 7:09 Re: Jak sypia gruby kot- szpital na peryferiach

:ok: :ok:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob cze 25, 2011 9:38 Re: Jak sypia gruby kot- szpital na peryferiach

I znowu problem, brak aranespu w hurtowniach w Poznaniu, Szczecinie i Łodzi, i nie chcą małpy sprowadzić od producenta :evil: Zaczynam męczyc wszystkie znane mi osoby majace cokolwiek wspólnego z lekami, szpitalami i zwierzętami w tym i Was moi drodzy. Może ktoś na forum ma do odsprzedania aranesp? Może ktoś z Wrocławia (MalgWrocław? :mrgreen: ) Warszawy? mógłby przy okazji przechodząc koło jakiejś apteki wybadać jak sprawa wygląda u was? Będę molestować internet jeszcze :(

A my z Blondynem jesteśmy źli, bo:

a. Duża nie pozwoliła zapolować nam na kreta :twisted:
b. Duża nie pozwoliła zapolować Blondynowi na wiewiórkę
c. Bolek dostaje frykasy i wybrzydza, a my tylko suchą, choć przy frykasach nie wybrzydzalibyśmy ani trochę
d. Nie wolno nam wchodzić do klatki Bolka, w celu podjedzenia frykasów

TygRys i Blondyn Oburzeni
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Sob cze 25, 2011 11:08 Re: Jak sypia gruby kot- szpital na peryferiach

urwiniu pisze:I znowu problem, brak aranespu w hurtowniach w Poznaniu, Szczecinie i Łodzi, i nie chcą małpy sprowadzić od producenta :evil: Zaczynam męczyc wszystkie znane mi osoby majace cokolwiek wspólnego z lekami, szpitalami i zwierzętami w tym i Was moi drodzy. Może ktoś na forum ma do odsprzedania aranesp? Może ktoś z Wrocławia (MalgWrocław? :mrgreen: ) Warszawy? mógłby przy okazji przechodząc koło jakiejś apteki wybadać jak sprawa wygląda u was? Będę molestować internet jeszcze :(

zapytaj w wątku nerkowców - kilka kotów dostaje aranesp i ludzie mają lek w domu, może ktoś Cię poratuje?
i może załóż nowy wątek lub zmień w tym tytuł i napisz że pilnie potrzebny.

za Bolka nieustające kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob cze 25, 2011 11:12 Re: Jak sypia gruby kot- szpital na peryferiach

wrzuciłam wołanie o pomoc na pchli targ, ale faktycznie pomolestuję kogo się da i jak się da :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob cze 25, 2011 14:21 Re: Jak sypia gruby kot- szpital na peryferiach

urwiniu pisze:I znowu problem, brak aranespu w hurtowniach w Poznaniu, Szczecinie i Łodzi, i nie chcą małpy sprowadzić od producenta :evil: Zaczynam męczyc wszystkie znane mi osoby majace cokolwiek wspólnego z lekami, szpitalami i zwierzętami w tym i Was moi drodzy. Może ktoś na forum ma do odsprzedania aranesp? Może ktoś z Wrocławia (MalgWrocław? :mrgreen: ) Warszawy? mógłby przy okazji przechodząc koło jakiejś apteki wybadać jak sprawa wygląda u was? Będę molestować internet jeszcze :(
A my z Blondynem jesteśmy źli, bo:
a. Duża nie pozwoliła zapolować nam na kreta :twisted:
b. Duża nie pozwoliła zapolować Blondynowi na wiewiórkę
c. Bolek dostaje frykasy i wybrzydza, a my tylko suchą, choć przy frykasach nie wybrzydzalibyśmy ani trochę
d. Nie wolno nam wchodzić do klatki Bolka, w celu podjedzenia frykasów

TygRys i Blondyn Oburzeni

Sprawdzę w okolicznych aptekach i napiszę. Nie wiem tylko, czy to nie jest na receptę :(
TygRyniu, zawsze tak mają te biedaki - duzi o nie dbają bardziej, bo są chorzy.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob cze 25, 2011 17:22 Re: Jak sypia gruby kot- pilnie potrzebny aranesp!!!

Aranesp: pytałam w dwóch aptekach sobotnie późne popołudnie, więc apteki zamknięte. W jednej pani powiedziała, że jest niedostępny także w hurtowniach. W drugiej nie mieli, ale powiedzieli, że mogą ściągnąć na drugi dzień, bo w jakiejś hurtowni jest (kazałam sprawdzić). Ale muszę mieć receptę z dawką. Jeśli podasz mi dawkę, jakoś wysępię receptę od lekarza, choć ostatnio mam z lekarzami ostro na pieńku. No i trzeba by się pospieszyć, bo zniknie i z tej jednej hurtowni :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie cze 26, 2011 11:34 Re: Jak sypia gruby kot- pilnie potrzebny aranesp!!!

Bolusiu jak się czujesz :?:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Nie cze 26, 2011 11:57 Re: Jak sypia gruby kot- pilnie potrzebny aranesp!!!

Żeby nie zapeszać, Boluś jakby odrobinkę bardziej kontaktowy niż do tej pory.
Obrazek

urwiniu

Post » Nie cze 26, 2011 12:52 Re: Jak sypia gruby kot- pilnie potrzebny aranesp!!!

urwiniu pisze:Żeby nie zapeszać, Boluś jakby odrobinkę bardziej kontaktowy niż do tej pory.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie cze 26, 2011 17:23 Re: Jak sypia gruby kot- pilnie potrzebny aranesp!!!

TygRyniu, powiedz Bolkowi, że moja duża zostawiła już receptę w aptece. Na ten lek dla Bolusia, no wiesz.
Duża spotkała Mikiego, Miki powiedział, żeby pozdrowić Blondyna od niego.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon cze 27, 2011 7:53 Re: Jak sypia gruby kot- pilnie potrzebny aranesp!!!

Doskonale Cię rozumiem TygRyszrdzie z tą sucha karmą. Ja też jestem na jakiejś obłędnej diecie. Bolku mam nadzieję, że ten lek postawi Cię na łapki, tylko bądż grzeczny i jedz wszystko co Ci pod nos podtykają. A ten aaaa coś tam co masz dostawać to już się znalazł? Czy mam Dużą prosić?
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

[poprzednia][następna]