aha, lud kręci, czego się domyślałam, że i tak w łodzi zagości, to będzie chciał lud dwie pieczenie przy jednym ogniu pieckiche_wilczyca pisze:i tak się pofatyguje, bo musi jechać po żwirek do łapania moczu i conve

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aha, lud kręci, czego się domyślałam, że i tak w łodzi zagości, to będzie chciał lud dwie pieczenie przy jednym ogniu pieckiche_wilczyca pisze:i tak się pofatyguje, bo musi jechać po żwirek do łapania moczu i conve
też mi szantaż, a kto broni ludowi Nataszę oglądać?Satyr77 pisze:kurde co za żona, nawet spokojnie nie można domagać się zdjęć Nataszki, bo i tak wyda, a taki fajny szantaż był.
Tak jest lud dodatkowo urządzi protest pod oknem na Piotrkowskiej
kiche_wilczyca pisze:Ona mi tak Mimiego przypomina, że co ją widzę, to mam jego przed oczami
kiche_wilczyca pisze:Malutka jakby lepiej. Mruczy, przytula się, ślimta, próbuje zdjąć wenflon. Porusza się troszkę sprawniej - pewniej trzyma się na łapkach. I podjada.
dlaczego?kiche_wilczyca pisze:pierwsze zdjecie mnie wmurowało![]()
mnie też się mylą wątki, nigdy o0statnio nie wiem na którym jestem.kiche_wilczyca pisze:o masz, już mi się wątki mylą, nie tu miałam wpisaćoops:
Dlaczego?? Że taka szczupła inaczej
ależ skąd, wcale nie jest gruba, to futro ma grube
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 35 gości