Moderator: Estraven
seidhee pisze:Na mnie Duża marudzi że ostatnio ciągle miauczę. A ja mam po prostu dużo chęci na mizianie i zabawę kapslem, i jedzenie i żeby na mnie uwagę zwracali.
Laoś też dużo miauczy ale nie wiem czemu.
Menaszka

mih pisze:Nie trzeba badać- Duży wyjaśnił, że ja ciągle miauczę bo jestem Urodzonym Mędziarzem.
No a jeszcze teraz dodatkowo wszyscy miziają Menaszkę, nikt mi nie skacze po głowie, nie ma kogo pacać i co to ma być..![]()
kap.klos.Laoś

Flortee pisze:Znowu Ania zrobi reklame jeśli Sztefcia pożwoli- dla Orkiesztry Wielkiej Ania porobiła aukcjehttp://aukcje.wosp.org.pl/show_user_auctions.php?uid=3727858
MaryLux pisze:A moja Duza nie lubi Orkiestry. To znacy mówi, ze lubi orkiestrem, ale syfonicnom albo babokowom i jesce Golec uOrkiestra, ale zadnych innych. A som?
Inka
CatherineTheGreat pisze:MaryLux pisze:A moja Duza nie lubi Orkiestry. To znacy mówi, ze lubi orkiestrem, ale syfonicnom albo babokowom i jesce Golec uOrkiestra, ale zadnych innych. A som?
Inka
Syficne orkiesztry terz grajom na tą Śwfiąntcznej Pomoczy Stefcia szłyszałą a Inusia nie nażeka tylko w łapki klaszcze rzeby Dórza Inusi szerdószko czerwone pżynioszła co to je dają i tżeba mieć bo to na dzieci żbieraja nie na koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Google [Bot] i 60 gości