Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:No i dobrze że w kupie obcych nie ma, wiesz że nie trzeba odrobaczać, to jest bardzo dobry patent, bo jak by nie patrzył to coroczne odrobaczenie to ładowanie w kota chemii, a tak sprawdzić kupę, nic nie ma, to nie ma potrzeby odrobaczania
magdaradek pisze:dziewczyny, robale w kupie to robale w kupie, ale wiecie, że one potrafią się umiejscowić np. w drogach oddechowych, płucach?
i jak to sprawdzicie?
gosiaa pisze:No to ja już zgłupiałamNo bo przecież sama sobie tego nie wymyśliłam
gosiaa pisze:Jasne Marta, dopytam, tyle że Inga teraz też się w tym kierunku kształci, jest na bieżąco, pilna z niej studentka, więc wie co mówi
Georg-inia pisze:gosiaa pisze:Jasne Marta, dopytam, tyle że Inga teraz też się w tym kierunku kształci, jest na bieżąco, pilna z niej studentka, więc wie co mówi
akurat to pamiętam na pamięć, bo miałam ostatni egzamin z parazytologii, i tak mnie nauczono, ale oczywiście można próbować samym badaniem kupy sprawdzać, tyle że regularnie, a to przy większej ilości niż jeden zwierzak może być nieco upierdliwe
szkrab pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 465 gości