Chciałabym, chciała... Ale nawet tych głupich dziesięciu złotych nie mamFri pisze:wybierasz się jutro na Robcia deLirę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chciałabym, chciała... Ale nawet tych głupich dziesięciu złotych nie mamFri pisze:wybierasz się jutro na Robcia deLirę?
Fri pisze:cholipsztyk, było mówić - w zamian za Twe Towarzystwo zaprosiłabym... tak mi się chce, ale samej smutno...
Fri pisze:za wysoko?cóż, widać mam tendencje do przeceniania
![]()
ja też chadzam na koncerty sama, a nawet jeżdżam sama, alem myślała, że to niezły pretekst do fajnego miauowego tetatet
może inną razą się nadarzy
moś pisze:Fri pisze:za wysoko?cóż, widać mam tendencje do przeceniania
![]()
ja też chadzam na koncerty sama, a nawet jeżdżam sama, alem myślała, że to niezły pretekst do fajnego miauowego tetatet
może inną razą się nadarzy
O, tetatety sie szykuja, Lemoniadko- nie daj sie prosic, przeca bezcenna jestes![]()
doczytuje
Fri pisze:Gizmak strasznie się dziś złości jakoś na dywanik... nie wiem zaco, czy dywanik zrobił coś Gizmaczowi, czy też tylko zbyt prowokacyjnie poleguje...
varia pisze:Fri pisze:Gizmak strasznie się dziś złości jakoś na dywanik... nie wiem zaco, czy dywanik zrobił coś Gizmaczowi, czy też tylko zbyt prowokacyjnie poleguje...
Bo to zły dywanik był.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 121 gości