Gdybym tak mogła się teraz wtulić w to ukochane, przepiękne Zuluskowe futerko... Utulić, ukochać, razem pomruczeć... Achhhh...jak by się chciało...jak tęskno i jak sercu tej bliskości mało...
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...
Tak sobie pomyślałam dzisiaj, ile radości miałby mój Zulusek z nadchodzącej wiosny... Wyczekiwałby dnia, kiedy mógłby hasać na dworze w słonku... Ach...dzisiaj pewnie biega po trawce w słonku nie tylko wiosną i latem, ale każdego dnia... MamaGiny pewnie biega razem z Twoim Wojtusiem i wszystkimi naszymi cudownymi Kociakami, Psiakami i innymi Zwierzątkami...
Tęsknię Synku... Niezmiennie i z bólem w sercu nieustannie...
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...
Puszatku...Zulusiątko, Zulusek mój taki piękny i nostalgiczny na tym zdjęciu...
Synku, Ty chyba wysyłasz mi te kocie Nieszczęścia, żebyśmy w samotności wszyscy nie żyli... Serce moje mimo radości, którą dają mi Twoi Przyjaciele, powoli już nie mam miejsca i sama siły Królewiczu... Skarbie mój...tak bardzo mi Ciebie brakuje...
Moje wszystkie też dwudziestegoktóregoś. 24, 26, 29 ...... Może ostatnia dekada miesiąca jest zarezerwowana na kocie umieranie?
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019
...dla mnie czasu nie wystarczy...łzy odejdą, gdy ja odejdę i przywitam mojego Synka w innym, lepszym świecie...
Tak bardzo mi brak Twojej wyjątkowości mój najukochańszy Królewiczu... Ciebie...tylko dla mnie, tak bardzo jedynego i ukochanego... Mam nadzieję, że długo nie będziemy czekać na nasze upragnione i ukochane spotkanie...
Dziękuję Wam Kochani, że jesteście... Wiele to dla mnie znaczy...