Ja bym z badaniami poczekała z tydzień - dwa. Co do aukcji, to spokojnie - zbiórka odbywa się przez fundację. Potem się wysyła fakturę wystawioną na nich przez weta.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czekamy jeszcze na potwierdzenie z fundacji, że można zbierać pieniążki na ich koncie ? Plus na potwierdzenie, że fundacja wystawi cegiełki dla kleksia ?
Zbieranie kasy jest właśnie przez aukcję cegiełkową. Poprosiłam o jej wystawienie dla Kleksika. Narazie czekam na odpowiedź na moją PW.
Zadzwoń do mnie, jeśli możesz.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Kleks znowu zwymiotował. Na moje oko zwrócił wszystko co dzisiaj zjadł Źle się czuje do tego stopnia, że nie chce na mnie patrzeć-odwraca się plecami Nie chce jeść ale cykloferon mu dałam do pyska pomimo wymiotów. I mam nadzieję, że zdąży się wchłonąć, zakładając, że Kleks znów zwymiotuje.
Lekko nie będzie, to na pewno. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Cały wieczór myślałam, jak się zabrać za zbiórkę na miau. Chwilowo pustka we łbie.
Najpierw Kleks musi przejśc kurację. Przecież rozmawiałyśmy, że to nie są rzadkie przypadki, gdy białaczka była i nagle nie było. Trzeba robić swoje i nie myśleć co będzie, jeśli. Najważniejsze wiedzieć, jaki jest plan, co mamy robić i jakich efektów możemy oczekiwać.
Ilona, on kiedyś umrze. I jeśli faktycznie ma tę białaczkę, jest w dużym stopniu prawdopodobne, że na tę właśnie chorobę. Ale to może wydarzyć się za kilka lat.
mój Januszek miał też w jednym wyniku bardzo nisko leukocytów (2, coś)- ale i tak więcej niż Kleks
fiona.22 pisze:Poleciały mu leukocyty ma tylko 0,8 Biochemia w normie. Erytrocyty 7,17 Hemoglobina 11,6
i lekarz alarmował, że trzeba będzie koniecznie coś podać (powtórzyłyśmy badania i w późniejszych już było prawie w normie, więc alarm został odwołany)
Ostatnio edytowano Wto kwi 05, 2011 23:59 przez ruru, łącznie edytowano 1 raz
Fiona, rozumiem Cię doskonale - ja przez kilka tygodni drżałam o Psotusia. Gdyby Kleksik dalej wymiotował, poproś o jakiś zastrzyk przeciwwymiotny.
Fiona, czy ja mam kontaktować się z fundacją, o której rozmawiałyśmy? (mam już namiary) Musimy się zdecydować chyba na jedną fundacją, która udostępni konto i ewentualnie wesprze trochę Kleksa na początku leczenia.