Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 14:25 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Całe szczęście, że jednak do Chat nie zajrzałaś :wink: moja Ty dzielna kursantko :ok:
Widzisz możesz liczyć na wszystkie cioteczki, już my Cię kilku prostych przepisów nauczymy i będziesz nie tylko literacko lśniła jak gwiazda :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon wrz 14, 2009 14:27 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:Całe szczęście, że jednak do Chat nie zajrzałaś :wink: moja Ty dzielna kursantko :ok:
Widzisz możesz liczyć na wszystkie cioteczki, już my Cię kilku prostych przepisów nauczymy i będziesz nie tylko literacko lśniła jak gwiazda :D

:D :oops: 8) :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon wrz 14, 2009 14:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:
Agata&Alex pisze:Wow ale racuszki, pycha :D

Zróbcie :) . Naprawdę łatwe, pyszne, a zapach jaki się unosi w domu przy ich smażeniu bosssski :D

oj tak zapach unosi się dobre kilka godzin mimo mocnego wyciągu :wink:
więc nie polecam ukrywać placuszków przed rodziną :mrgreen:

alus1

Post » Wto wrz 15, 2009 6:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Pierwsza 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 15, 2009 8:07 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Jednak druga :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto wrz 15, 2009 8:25 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

chcemy Sznycka
chcemy Sznycka
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto wrz 15, 2009 8:29 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Popieram - Papcia chcemy :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 15, 2009 8:54 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

BarbAnn pisze:chcemy Sznycka
chcemy Sznycka

Po południu, dzieci, po południu, bo mam pilną robotę teraz :)
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto wrz 15, 2009 9:20 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

buuu szkoda szkoda
może popołudniu net też mi odpali ech :roll:

alus1

Post » Wto wrz 15, 2009 9:59 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

alus1 pisze:buuu szkoda szkoda
może popołudniu net też mi odpali ech :roll:

Dobra, Aluś, dla ciebie zmieniam kolejność zadań :roll:

W ubiegłą środę zabraliśmy Sznycka do jego osobistego weta do Kielc na „przegląd techniczny” paszczy (niepokoiły mnie nadal zaczerwienione dziąsła mimo usuniętych zębów :roll: ) połączony z obcięciem pazurów.

O tym, że Sznyc fatalnie znosi jazdę samochodem w transporterze już kiedyś panieśtego pisałam ;-) . Pojechał więc po królewsku, czyli na osobistej poduszce. Dzięki temu dotarł do weta w pełni zrelaksowany :ok: . W poczekalni też siedział na tej poduszce na moich kolanach. Choć budził ogólną wesołość, sam czuł się zapewne co najmniej jak Król Zwierząt 8) .
Obrazek

Nawet gdy usłyszał dobiegające z gabinetu niepokojące dźwięki...
Obrazek
(głośno krzyczy jak na żółwia)
... czuł luz:
Obrazek
(Króla Zwierząt nie ruszą! ;-) )

W gabinecie trzymał fason (w końcu noblesse oblige ;-) ). Podczas oglądania paszczy głośno i kategorycznie naubliżał wetowi (niestety nie dysponuję materiałem dźwiękowym...). Ku mojemu zaskoczeniu, wymiękł przy banalnym obcinaniu pazurów. Desperacko wdarł się na moje ręce, wtulił całym ciałem i kurczowo objął mnie za szyję:
Obrazek
Tylko w takim stanie zniósł manicure, choć jego mina mówiła wszystko: „Bohatera? Obcinaczem?!!!
Obrazek
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto wrz 15, 2009 10:02 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

"Bohatera?Obcinaczem?"
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto wrz 15, 2009 10:04 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Ojejuuuuuuu :1luvu:
Papciulka obcinaczem?!... :lol:

Ale słodziak z niego, tak cię za szyjke obejmować :1luvu:
Zawsze przy takich okazjach nadmieniam, że to taki prawdziwy dziki kot śmietnikowy, bardzo nieszczęśliwy w niewoli i domagający się uwolnienia :mrgreen:

P.S. Ale masz sliczne włosy 8O

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto wrz 15, 2009 10:08 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

MarciaMuuu pisze:P.S. Ale masz sliczne włosy 8O

Naprawdę? 8O
Może dzięki temu, że łykam ostatnio Celebrin :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto wrz 15, 2009 10:36 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:Dobra, Aluś, dla ciebie zmieniam kolejność zadań :roll:

Dziękuję :oops: jak widzisz nie powstrzymałam się i musiałam zajrzeć :mrgreen:
JoasiaS pisze:Tylko w takim stanie zniósł manicure, choć jego mina mówiła wszystko: „Bohatera? Obcinaczem?!!!
Obrazek

Te jego oczęta mówią wszystko :roll: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje biedne Papiątko kochane, tak się znęcać nad kotkiem NO!
a droga powrotna tez tak relaksacyjne przebiegała?
i co z dziąsełkami czy wszystko dobrze?
ach dziękuję widok Papunia poprawił mi samopoczucie dzisiaj i z radością udam się na zakupy

alus1

Post » Wto wrz 15, 2009 10:41 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Jak dyskretnie zasłoniłaś swoim ciałem Papcia ;)
Wszystko zostało niedopowiedziane, tylko niewzruszona twarz Króla Zwierząt sie objawiła :mrgreen:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

[poprzednia][następna]