Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Śro paź 07, 2009 10:10 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

xandra pisze:może fioletowe kolczyki choć troszkę poprawią humor? ;)
fiolet znów modny tej jesieni i zimy ;)

gdybyś chciała zobaczyć Malinkę i pogadać, to zapraszam na herbatkę

dla mnie fiolet zawsze jest modny :wink: , w dodatku usłyszałam ostatnio od paru osób, że jest mi w nim ładnie 8)
niedawno kupiłam sobie nastepny fioletowy... komplet bielizny rzecz jasna :roll: :oops: co prawda nie mam komu się nim pochwalić (sobą w nim znaczy się), a zresztą beze mnie prezentuje się zdecydowanie lepiej :twisted: ... - ale naprawdę jest pięęęękny 8) i drogi jak pieron :oops:

Serdeczne dzięki za zaproszenie, nie omieszkam skorzystać 8) (odezwę się na priva. jeszcze nie wiem, który z najbliższych i trochę dalszych dni mam wolny)
Ale jeśli chodzi o Malinkę, to zaleca się ogromną ostrożność i rozwagę. Widok każdego czarnego kota do reszty paraliżuje pracę moich wymierających komórek mózgowych - nawet kocice mam ochotę od razu ukraść :roll: A jeśli jeszcze do tego taka kochana...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro paź 07, 2009 10:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

no bo ładnie :) do ciemnych włosów i jasnej cery...
spoko, nie oddam Ci Maliny choćbyś płakała i błagała ;) - masz swoje problemy z futrami, dokładać Ci nie będę, siedzi Mała u mnie i tyle, tylko kota szkoda w tej samotni, bo moich się boi - raczej na jedynaczkę dziewczynka powinna iść :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro paź 07, 2009 10:51 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Włosy mam już miejscami całkiem jasne, miejscami rude, miejscami kasztanowe - tamten ciemny brąz na szczęście jakoś powoli się usuwa :wink: Ale i tak mi ładnie 8)
Podobno.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro paź 07, 2009 10:57 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Mnie tam się Wielbłądku podobasz...A wtym komplecie pewnie powalasz! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro paź 07, 2009 10:59 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Kogo niby powalam? Macieja czy Ropuszka :roll: ?
Bo Piopluś za głupi :wink: i wcale a wcale nie wydaje mi się mężczyzną :roll: :wink:

A może... Juliana :mrgreen: ?

Wielbłądzio

Post » Śro paź 07, 2009 11:04 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

A który jest mężczyzną? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro paź 07, 2009 11:12 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Pomijając pewien nieistotny (jak dla mnie :wink: kocica jakaś to pewnie mogłaby się przyczepić :mrgreen: ...) szczegół: najbardziej męski z całego towarzystwa jest niewątpliwie Maciej 8) Żab trochę za pucaty, ale od biedy też może być (dodaje mu uroku wielce inteligentne i zadumane spojrzenie, określane też przez niektórych - nie wiedzieć czemu - spojrzeniem pt. za ile będzie śniadanie/obiad/kolacja :wink: ) - natomiast Piopluś... Piopluś to jest kociątko, koteczek, kotek, synuś mój maleńki... Wszystko, tylko nie prawdziwy mężczyzna-koczur.
O Julku nie będę się rozpisywać. Pod względem płci jest doprawdy nieodgadniony :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 07, 2009 11:20 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Może Juleczek to obojnak? :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro paź 07, 2009 11:38 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Optycznie i teoretycznie: kobieta :roll: . O spojrzeniu wyrokowca, chodzie paryskiego rzezimieszka, manierach ordynarnego samca-dominanta :twisted: ...
Obojętnie, jakiej on(a) jest płci - tak czy inaczej pochodzi prosto z najgłębszych czeluści piekła, a mnie takowe osobniki raczej nie pociągają :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro paź 07, 2009 11:40 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Kasiu, Ty miałaś jakieś koty od Babci ze Stalowej, prawda? mogłabyś PILNIE wysłać ich zdjęcia i ze 2 zdania opisu do Agneski?

wyjaśnienie tu: viewtopic.php?f=8&t=101124
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro paź 07, 2009 11:45 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Tak, miałam dwa Fafluny i Zbynia - ale po fotkach już ani śladu :(
Wątek o Babci czytałam...

A teraz prośba:
Jeśli jeszcze nie głosowałyście na kandydata do Krakvetu - serdecznie zachęcam do poparcia dla jopop !!!

Obrazek

Wielbłądzio

Post » Śro paź 07, 2009 11:46 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

a nie znajdziesz ich w jakimś starym wątku? ja szczerze mówiąc kompletnie nie pamiętam, które to były...
Obrazek

jopop

Post » Śro paź 07, 2009 11:49 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Chyba żaden z nich nie miał własnego wątku :roll: ...
Mogę wieczorem spróbować poszukać, ale to dopiero z domu.

Wielbłądzio

Post » Śro paź 07, 2009 11:54 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

coś znalazłam:

ZBynio?: viewtopic.php?f=1&t=71195&hilit=zbyni%2A&start=15

ale jeśli te 2 zdjęcia ze mną to jego jedyne, to raczej marne są :twisted:

A o faflunach wkleiłaś coś takiego: http://upload.miau.pl/3/60237.doc

czy ktoś może mi sprawdzić czy tam są zdjęcia???

nie mam worda na tym kompie... :roll:

napisz co sie z nimi stało, żeby agneska miała gotowy tekst... o zbyniu też, najwyżej bez zdjęć pójdzie
Obrazek

jopop

Post » Śro paź 07, 2009 11:58 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja... w wielkim dole :(

Zgadza się, to właśnie te koty 8O

Zbynia-Bonifacego niestety nie miałam i nie mam lepszych fot, ale o domach zaraz do Agneski napiszę - pamiętam bez wertowania teczki z umowami :wink:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]