dorotak97 pisze:Ja myślę że to prowokacja.Ktoś ma niezły ubaw robiąc sobie z nas jaja

dzięki temu wątkowi też miałyśmy dziś dużo śmiechu
jeśli to prowokacja, to może dajmy temu komuś też się pośmiać... a jeśli to nie jest trollowanie to może pomożemy młodej kociarze
Lulunia, w kakadu kupisz karmę mokrą Gourmet. jeśli na początek chcesz mieszać z kaszką to wybierz taką puszkę, gdzie jest napisane 'pastete' lub 'mousse'. i jedno i drugie ma taką konsystencję, że nie będziesz musiała brudzić blendera - łyżką tylko wymieszać na gładką papkę. natomiast z suchego znajdziesz tam Royal Canin - najlepsza będzie Exigent (dla kotów niejadków, o szczególnych walorach smakowych).
hmm no tak albo Acana tak jak radzi koleżanka powyżej... pomyślałam o małej paczce tego Royala, bo to właśnie dla kotów, które trzeba namawiać do jedzenia
i jeszcze coś- Lulunia, wcześniej pisałaś, że masz na polu pół metra śniegu a zakupy chcesz zrobić w kakadu w warszawie. ja mieszkam pod warszawą i tu widzę max 3 cm śniegu, i to tylko miejscami... może to jednak prowokacja?