Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anuk pisze:Tak się zastanawiam, co by było, gdyby ktoś napisał, że nocami śnie o dorosłym marmurowym kocie i chętnie przejmie od zaraz. (Nie ja, ma się rozumieć - to teoretyczne rozważania)
Bolkowa pisze:O rany. Zawsze uważałam, że burasy to koci króle a szylkrety to jakiś niewypał. Ale ta szylkrecia
Bolkowa pisze:Zawsze uważałam, że burasy to koci króle
skaskaNH pisze:charm pisze:Bolkowa pisze:Zawsze uważałam, że burasy to koci króle
Przynajmniej nie jestem osamotniona w swoich poglądach, że buraski są śliczne
Wielbłądziooo!!! Chyba są chętni na marmurka!!
Patsy pisze:Mogę marmura wypożyczyć w celach edukacyjnych? Żeby mi TŻ przestał narzekać na nasze grzeczne i kochane koteczki![]()
![]()
Uwielbiam ten wąteki Draniowe pomysły
*anika* pisze:Anuk pisze:Tak się zastanawiam, co by było, gdyby ktoś napisał, że nocami śnie o dorosłym marmurowym kocie i chętnie przejmie od zaraz. (Nie ja, ma się rozumieć - to teoretyczne rozważania)
miałby senne koszmary - na jawie
Wielbłądzio pisze:*anika* pisze:Anuk pisze:Tak się zastanawiam, co by było, gdyby ktoś napisał, że nocami śnie o dorosłym marmurowym kocie i chętnie przejmie od zaraz. (Nie ja, ma się rozumieć - to teoretyczne rozważania)
Anetko, masz coś do mojego marmurka![]()
![]()
?
Wielbłądzio pisze:*anika* pisze:Anuk pisze:Tak się zastanawiam, co by było, gdyby ktoś napisał, że nocami śnie o dorosłym marmurowym kocie i chętnie przejmie od zaraz. (Nie ja, ma się rozumieć - to teoretyczne rozważania)
Anetko, masz coś do mojego marmurka![]()
![]()
?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuza, zuzia115 i 21 gości