Kciuki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:MarciaMuuu pisze:Nelly pisze:No więc właśnie, panuje grypsko w Poznaniu i okolicach. Jestem cała w strachu, żeby się uchować.
Syrop z cebuli![]()
![]()
Profilaktycznie?
Avian pisze:Dzień dobry wszystkim
Duża znów na mnie krzyczy, że się liżę ... no tylko trochę sobie łapki polizałem, czy to moja wina, że takie futerko mi dali, ze od razu po lizaniu się w nim dziury robią i krew leci![]()
To jej wina, nie daje mi moich kropelek, pewnie sama wypiła![]()
Gag
Nelly pisze:Avian pisze:Dzień dobry wszystkim
Duża znów na mnie krzyczy, że się liżę ... no tylko trochę sobie łapki polizałem, czy to moja wina, że takie futerko mi dali, ze od razu po lizaniu się w nim dziury robią i krew leci![]()
To jej wina, nie daje mi moich kropelek, pewnie sama wypiła![]()
Gag
Eeee chyba nie wypiła, może się skończyły?
No to ty biedny jesteśz tym lizaniem i dziurkami
Estian
Avian pisze:Już prawie rok minął, jak byłam z Gagatem we Wrocławiu u dermatologa.
I nic się w ten rok po diagnozie nie zmieniło ... nie wymyślili nic sensownego na eozynofile
Avian pisze:Już prawie rok minął, jak byłam z Gagatem we Wrocławiu u dermatologa.
I nic się w ten rok po diagnozie nie zmieniło ... nie wymyślili nic sensownego na eozynofile
Avian pisze:Babcia ma jutro rano zabieg wstawiania bypassów - trzymajcie za nią kciuki, to ważne dla Rudego Mru
Avian pisze:
Właśnie wróciłam - wypiłam herbatkę i zjadłam ciasteczko "na mieście", polatałam po sklepach - fajne te bomby
Avian pisze:
Właśnie wróciłam - wypiłam herbatkę i zjadłam ciasteczko "na mieście", polatałam po sklepach - fajne te bomby
MarciaMuuu pisze:Avian pisze:
Iza ty w końcu przestań dzwonić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 78 gości