Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Myszku, jeśli nie przeszkadza Ci codzienne wydłubywanie kłaków z oczu, nosa i ust, to nie ma sprawy
Oberhexe pisze:Jesień idzie, liscie z drzew spadają, a kotom futro rośnie. Patrzę na to z lekką trwogą, bo mam już wizję późnej wiosny, kiedy ta rozkoszna obfitość wełny znajdzie sie na dywanach, ciuchach, obrusach i na nas. W tym roku i tak sie wykpiliśmy, bo Hacker porządnie obrósł, mały miał jeszcze futro młodzieńcze - czyli lighcik. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują jednak, że Jankes postanowił dorównać wujkowi (a może i go prześcignąć, kto wie) i obrasta, obrasta, obrasta... A tu październik dopieroCo bedzie w lutym?
Dzisiejszą sesję zdjęciową dedykujemy specjalnie cioci Eve i cioci Olat
I feel pretty, oh so pretty...
Ponoć jestem podobny do taty... tylko kolor nie ten
I pozuję jak tata!
Te, co tam masz?
Czyżby coś do jedzenia?
Oberhexe pisze:Jesień idzie, liscie z drzew spadają, a kotom futro rośnie. Patrzę na to z lekką trwogą, bo mam już wizję późnej wiosny, kiedy ta rozkoszna obfitość wełny znajdzie sie na dywanach, ciuchach, obrusach i na nas. W tym roku i tak sie wykpiliśmy, bo Hacker porządnie obrósł, mały miał jeszcze futro młodzieńcze - czyli lighcik. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują jednak, że Jankes postanowił dorównać wujkowi (a może i go prześcignąć, kto wie) i obrasta, obrasta, obrasta... A tu październik dopieroCo bedzie w lutym?
Dzisiejszą sesję zdjęciową dedykujemy specjalnie cioci Eve i cioci Olat
I feel pretty, oh so pretty...
Ponoć jestem podobny do taty... tylko kolor nie ten
I pozuję jak tata!
Te, co tam masz?
Czyżby coś do jedzenia?
Ella pisze:.... czy mogłabym nieśmiało o autograf poprosić???
Jam też ciotkatylko marnotrawna
![]()
Całusy gorące dla Zbójcerzy ślemy, i dla Was KochaniE&D.
Beata pisze:pieeekne kryzy majatak wczesnie? Daisy dopiero pokazuje sie takie co nieco
czyli nic specjalnego...
Oberhexe pisze:Myszku, jeśli nie przeszkadza Ci codzienne wydłubywanie kłaków z oczu, nosa i ust, to nie ma sprawy
Oberhexe pisze:Dziękuję za miłe słowa o kotku-Jankesotku, który zaraz bedzie musiał ponieść konsekwencje ofutrzania się - czyli czesankoMusi się łądnie prezentować na "odsieczy wiedeńskiej" czyli światówce w listopadzie, na którą się z nim wybieram
![]()
A Drakulek to... Drakulek, mój personalny World Winner i już
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości