Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej o naszym teamie:
http://www.polmaratonwarszawski.pl/aktu ... m-biegowym
Wywiad podczas biegnięcia na bieżni, stąd zadyszka...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:No dobrze, że mnie na ziemię sprowadzasz...koty mnie zdradziły, nie śpią ze mną tylko na tym czymś co ekstra dostaliśmy z karmą
izaA pisze:No dobrze, że mnie na ziemię sprowadzasz...koty mnie zdradziły, nie śpią ze mną tylko na tym czymś co ekstra dostaliśmy z karmą. Odchudzam je permanentnie, to znaczy teraz utrzymuję im wagę. Wetka, przy okazji choroby Soni, bardzo mnie pochwaliła, mówi, że Sonia w sam raz i wszystko wymacać może, jak na kastratkę z takim stażem - super. Mój sposób na chude koty? Raz dziennie mokre w ilości zdecydowanie mniejszej niż zaleca producent, lub mięsko wołowe, lub korpusy kurczaka z kośćmi, a jakże, tylko pociapane toporkiem, a wieczorem suche NORMALNE, nie żadne odchudzające, w ilości zdecydowanie mniejszej niż zaleca producent. Oba posiłki suto zalane wodą, koty sa najedzone od razu, bo im woda w żołądku chlupie. W kuwecie piękne grudy siuuuuuu, aż miło. Ostatnia wpadka niewiemkogo, to mała mokra plama pod stołem w czasie Świąt. Poza tym używane są obie kuwety przez oba koty, są litościwe, kupal zawsze do krytej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 35 gości