"za duuużo, za duuuużo, znów musze wszystku wciągnąc, żeby ciebie przykrości nie robić, samico, a to wszystko kosztem mojej linii smukłej, kalispera! yja! yja!"
Moderator: Estraven
tjassne, Mrux jakby mógł, to by się swojej smukłej linii pozbył tzw. chybcikiemFri pisze:a może odwrotnie:
"za duuużo, za duuuużo, znów musze wszystku wciągnąc, żeby ciebie przykrości nie robić, samico, a to wszystko kosztem mojej linii smukłej, kalispera! yja! yja!"
do usługmoś pisze:ps dosyc że tytul wata skomlikowany to wnetrze jeszcze bardziej zawilym jezorem pisane- ech
Tłumacza sobie wynajme
Kicorek pisze:Czekam zatem na ten piękny dzień
chłe chłeFri pisze:wnioski i spostrzeżeniaL miska Fridzielca stojąca ze względów bezpieczeństwa na blacie kuchennym niedługo przestanie być bezpieczna
do czasuFri pisze:gdy Gizoń pułap blatu osiągnie a wierchu lodóki jeszcze nie zdoła...
Fridzielcowi nawraca. Deskóryzacja.Kicorek pisze:A, mam jeszcze pytanie odnośnie tytułu tego wąta.
Kogo Fridzielec nawraca i czy wie, że nikt nie jest prorokiem we własnej chałupie (czy jakoś tak)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości