tufcio pisze:A ja to mam takie konkretne pytanie:
kiedy w sprzedaży będzie ten kalendarz?
Może być od dziś

Joasia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tufcio pisze:A ja to mam takie konkretne pytanie:
JoasiaS pisze:tufcio pisze:A ja to mam takie konkretne pytanie:
Może być od dziś. Ja tu za jakąś straszną przekupę robię na tym forum. Tylko sprzedaję i sprzedaję
.
Joasia
JoasiaS pisze: Ja tu za jakąś straszną przekupę robię na tym forum. Tylko sprzedaję i sprzedaję.
Joasia
Monostra pisze:Moje też lubią drabinę i zawsze musi odstać po użyciu. Gorzej, że korzystają tej drabiny równocześnie z człowiekiem i czasami trudno zejść, bo futra na stopniach
.
znaczy może tym stronom coś dolegać?JoasiaS pisze:Mika, nie daj się wpędzić w te szalone wyścigi połączone z pobieraniem numerków. Najważniejsze, że jesteś i zaglądasz do nas
.
Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie. Nie wolno kupować kota w worku
! Tak jak pisałam - będę wrzucać te strony od poniedziałku
.
Joasia
pluszak pisze:znaczy może tym stronom coś dolegać?JoasiaS pisze:Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie. Nie wolno kupować kota w worku
.
Joasia
albo na tzw. fałszywą skromnośćJoasiaS pisze:pluszak pisze:znaczy może tym stronom coś dolegać?JoasiaS pisze:Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie. Nie wolno kupować kota w worku
.
Joasia
No, nieładne mogom być na przykład. Znaczy na brzydotę chore![]()
![]()
Joasia
pluszak pisze:albo na tzw. fałszywą skromnośćJoasiaS pisze:pluszak pisze:znaczy może tym stronom coś dolegać?JoasiaS pisze:Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie. Nie wolno kupować kota w worku
.
Joasia
![]()
Joasia
miłego weekendu zycy pluszJoasiaS pisze:pluszak pisze:albo na tzw. fałszywą skromnośćJoasiaS pisze:pluszak pisze:znaczy może tym stronom coś dolegać?JoasiaS pisze:Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie. Nie wolno kupować kota w worku
.
Joasia
![]()
Joasia
Tej kobiety przegadać nie potrafię. Jest po doskonałym treningu w redafowym wątku. Zamilknę więc lepiej do poniedziałku
.
Joasia
[quote="JoasiaS]pluszak pisze:albo na tzw. fałszywą skromność
olaxiss pisze:pluszak pisze:albo na tzw. fałszywą skromność
Tej kobiety przegadać nie potrafię. Jest po doskonałym treningu w redafowym wątku. Zamilknę więc lepiej do poniedziałku
.
Joasia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości