Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Do zobaczenia :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 03, 2008 13:27

tufcio pisze:A ja to mam takie konkretne pytanie:
kiedy w sprzedaży będzie ten kalendarz? :twisted:

Może być od dziś :wink: . Ja tu za jakąś straszną przekupę robię na tym forum. Tylko sprzedaję i sprzedaję :roll: .

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt paź 03, 2008 13:30

JoasiaS pisze:
tufcio pisze:A ja to mam takie konkretne pytanie:
kiedy w sprzedaży będzie ten kalendarz? :twisted:

Może być od dziś :wink: . Ja tu za jakąś straszną przekupę robię na tym forum. Tylko sprzedaję i sprzedaję :roll: .

Joasia

Se tak wyobrazam portret.
Moj portret :twisted:

Mru zapartrzony w siebie...

To zle? :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 03, 2008 13:32

JoasiaS pisze: Ja tu za jakąś straszną przekupę robię na tym forum. Tylko sprzedaję i sprzedaję :roll: .
Joasia

A czemu nie Asik jak śliczne to czemu nie :wink: :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt paź 03, 2008 13:59

Ostatnia :?: :cry:

Ale doczytałam. No i wreszcie Milka z kapselkami 8)

Mika00

Od: Czw maja 01, 2008 9:54

Post » Pt paź 03, 2008 14:08

Monostra pisze:Moje też lubią drabinę i zawsze musi odstać po użyciu :lol: . Gorzej, że korzystają tej drabiny równocześnie z człowiekiem i czasami trudno zejść, bo futra na stopniach :twisted: .

No to i ja się dołączę.
My mamy drabinę w kuchni. Wysoką. Nie centralnie, no i złożoną, ale jest tak od 9 lat :lol: Miała być zniesiona do piwnicy, ale nie wyszło :roll:
Przydatna bardzo, w mieszkaniu o wysokości 3,25 bez niej ani rusz.
Najpierw nauczył się na nią włazić mój syńcio, miał jakieś 3 lata.
A potem Zelda, która uwielbia drabinę i zawsze na nią włazi jak tylko się ja wystawi np. w celu ściągnięcia z naszego strychowego pawlacza torby czy inszego cuda. Podobnie jak u Monostry - schodząc trzeba najpierw bardzo dokładnie obejrzeć stopnie poniżej, bo nieoczekiwanie można trafić na kawałek kota ;)

Na kalendarz chętnam także :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt paź 03, 2008 14:15

Mika, nie daj się wpędzić w te szalone wyścigi połączone z pobieraniem numerków :lol: . Najważniejsze, że jesteś i zaglądasz do nas :D .

Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie :lol: . Nie wolno kupować kota w worku 8) ! Tak jak pisałam - będę wrzucać te strony od poniedziałku :wink: .

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt paź 03, 2008 14:18

JoasiaS pisze:Mika, nie daj się wpędzić w te szalone wyścigi połączone z pobieraniem numerków :lol: . Najważniejsze, że jesteś i zaglądasz do nas :D .

Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie :lol: . Nie wolno kupować kota w worku 8) ! Tak jak pisałam - będę wrzucać te strony od poniedziałku :wink: .

Joasia
znaczy może tym stronom coś dolegać? 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Pt paź 03, 2008 14:25

pluszak pisze:
JoasiaS pisze:Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie :lol: . Nie wolno kupować kota w worku 8) ! Tak jak pisałam - będę wrzucać te strony od poniedziałku :wink: .

Joasia

No, nieładne mogom być na przykład. Znaczy na brzydotę chore :? :roll:

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt paź 03, 2008 14:26

JoasiaS pisze:
pluszak pisze:
JoasiaS pisze:Myszeńko, może najpierw zapoznaj się z wszystkimi stronami kalendarza i później zadecyduj o ewentualnym kupnie :lol: . Nie wolno kupować kota w worku 8) ! Tak jak pisałam - będę wrzucać te strony od poniedziałku :wink: .

Joasia

Joasia
albo na tzw. fałszywą skromność 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Pt paź 03, 2008 14:29

pluszak pisze:
JoasiaS pisze:
pluszak pisze:

Joasia

Joasia

Tej kobiety przegadać nie potrafię :roll: . Jest po doskonałym treningu w redafowym wątku. Zamilknę więc lepiej do poniedziałku :roll: .

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt paź 03, 2008 14:30

JoasiaS pisze:
pluszak pisze:
JoasiaS pisze:
pluszak pisze:

Joasia

Joasia

Tej kobiety przegadać nie potrafię :roll: . Jest po doskonałym treningu w redafowym wątku. Zamilknę więc lepiej do poniedziałku :roll: .

Joasia
miłego weekendu zycy plusz 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Pt paź 03, 2008 14:32

pluszak pisze:miłego weekendu zycy plusz 8)

Wzajemnie.
Wszystkim miłego weekendu :D .

Joasia
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt paź 03, 2008 16:43

pluszak pisze:albo na tzw. fałszywą skromność 8)
[quote="JoasiaS]

Joasia[/quote]

no właśnie
ja tak sobie podpatruję w wolnych chwilach i stwierdzam, że wątek nabrarał charrrakteru podobnego do wątku niejakiej Koćci i Plusza :lol:
Ostatnio edytowano Pt paź 03, 2008 16:45 przez olaxiss, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

olaxiss

Od: Pt lip 06, 2007 17:15

Post » Pt paź 03, 2008 16:44

olaxiss pisze:
pluszak pisze:albo na tzw. fałszywą skromność 8)

Joasia

no właśnie
ja tak sobie podpatruję w wolnych chwilach i stwierdzam, że wątek nabrarał charrrakteru podobnego do wątku niejakiej Koćci i Plusza :lol: [/quote]to nie ja 8) tu mnie tez nie ma 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Pt paź 03, 2008 23:04

bry-łan :twisted:

Paulaaa

Od: Wto lis 06, 2007 21:48

[poprzednia][następna]