Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:ja jestem ciekawa co sam Zajonc myśli w tym temacie.
Zajonc pisze:
A ciociom Ajgunio, Kwincie, Joako i Trawie11 za pieniążki na jedzonko dla mnie!!!![]()
Tylko że niestety, Jola kupuje nie tylko jedzonko, ale też różne świństwa, które daje mi do łykania i picia. I jeszcze chce wydać na ten zabieg...![]()
No szkoda pieniędzy!![]()
Dlatego bardzo proszę - nie przysyłajcie pieniążków, tylko paczki z surowym mięskiem (wołowina, kuraczak), i jeszcze można dołożyć zupkę jarzynową i jajeczniczkę!
Zajonc pisze:Otóż kochane Ciocie i Wujki! Moi Fani Najmilejsi!![]()
Ja czuję świetnie i znakomicie!
Wybornie po prostu!
Tak, tak.
Nic mi nie jest!![]()
^*^
Zajonczek.
Joako pisze:no patrzcie państwo, ozdrowieniec![]()
![]()
![]()
katgral pisze:
Zajoncu kochany
Z tej strony Biała-Bielisiek-Bielik i Majka - Majunia-Majeczka
Rozumiemy Cię w 100%!! Moja Duża tez kupuje dla nas zupełnie niefajne rzeczy. Tzn Ona kupuje fajne rzeczy, ale nam je odbiera!!! Np. takie cos w plasterkach w folii. szynka to nazywaja czy jakos tak!! Albo piers z kurczaka, wiesz co ona z nią robi???!! NISZCZY!!!!! Zalewa wrzątkiem, przeciez tego się jeśc nie da!Dlatego dajemy Ci radę! Jak duża wchodzi z zakupami, Ty się ładnie łasisz, przymilasz, potem NIE NACHALNIE (bo się zorientuje) odprowadzasz dużą z zakupami do kuchni i jak Duża idzie się rozebrac wtedy SZYBKO (masz tylko jedną szansę) znajdujesz w torbie magiczne zawiniątko z tym czymś dobrym a nie jakimś wymyślunkiem i W NOOOOGI
trawa11 pisze:Ale Ciebie jeszcze pozdrawia Maniuś ,Bajeczka i Małgosia,i mój TZ![]()
Areska jeszcze pozdrówZajonc pisze:trawa11 pisze:Ale Ciebie jeszcze pozdrawia Maniuś ,Bajeczka i Małgosia,i mój TZ![]()
O matko, ile pozdrowień!![]()
Będę sobie musiał jakoś dać z tym radę![]()
Również pozdrawiam gorąco Maniusia, Bajeczkę, Małgosię, Twojego TZ-ta, ciociu Trawko, i Ciebie ciociu Trawko!![]()
![]()
^*^
Zajonczek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Hana, zuza i 1060 gości