moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
Czy to Bajka trawki poszla na do gazety
to pewnie o inną chodzi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
trawa11 pisze:moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
to pewnie o inną chodzi
Czekoladka pisze:moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
Tak, Bajeczka rozpoczyna karierę!![]()
Wysłałam tez focie Ineski i czekam na odpowiedź. Nie może zabraknąć pointów na tamtej stronie.
trawa11 pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
Wysłałam tez focie Ineski i czekam na odpowiedź. Nie może zabraknąć pointów na tamtej stronie.
moja Bajcia![]()
![]()
skąd fotke miałaś![]()
![]()
Czekoladka pisze:Sama zobacz.
http://zwierzak-w-domu.info/index.php?o ... &Itemid=65
Czekoladka pisze:
Już nic.
Chciałam dać foty Iris i Lafi tej dziewczynie co zakłada stornę i potrzebne jej były zdjęcia kretków. Ale teraz widzę, że kretkę już ma na stronie.
Wysłałam jej jeszcze fotki Ineski.
http://zwierzak-w-domu.info/index.php?o ... &Itemid=65
Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
moja Bajcia![]()
![]()
skąd fotke miałaś![]()
![]()
Ja nic nie robiłam... Może Anuk sama sobie skopiowała. Ale o zgodę powinna zapytać.A może to nie Bajka tylko identyczna szylkretka.
Anuk pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
moja Bajcia![]()
![]()
skąd fotke miałaś![]()
![]()
Ja nic nie robiłam... Może Anuk sama sobie skopiowała. Ale o zgodę powinna zapytać.A może to nie Bajka tylko identyczna szylkretka.
Widzę, że jest zamieszanie![]()
Zdjęcie dostałam od Lucyny (CoToMa - chyba) - myślałam, że jest jej autorstwa. Ale zdjęcie podpisane jest Florka. Więc to chyba nie jest kotka, o której mówicie?
Jeśli wykorzystałam zdjęcie bez zgody autora to przepraszam - nie wiedziałam, czyje jest - myślałam, że osoby, która je wysyła.
trawa11 pisze:Anuk pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
moja Bajcia![]()
![]()
skąd fotke miałaś![]()
![]()
Zdjęcie dostałam od Lucyny (CoToMa - chyba) - myślałam, że jest jej autorstwa. Ale zdjęcie podpisane jest Florka. Więc to chyba nie jest kotka, o której mówicie?
Jeśli wykorzystałam zdjęcie bez zgody autora to przepraszam - nie wiedziałam, czyje jest - myślałam, że osoby, która je wysyła.
Czyli to jednak jest nasza Bajcia,wczesniej nazywała sie właśnie Florka.....
Nie wiedziałam ,ze CoToMa tę fotkę wysłała,no ,ale skoro juz jest to cieszę sie
Anuk pisze:To jak mam podpisać autora zdjęcia?
moś pisze:trawa11 pisze:Anuk pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:moś pisze:Doberek, to ja zapracowany mos![]()
moja Bajcia![]()
![]()
skąd fotke miałaś![]()
![]()
Czyli to jednak jest nasza Bajcia,wczesniej nazywała sie właśnie Florka.....
Nie wiedziałam ,ze CoToMa tę fotkę wysłała,no ,ale skoro juz jest to cieszę sie
Trawciu , nie poznalas wlasnego kota![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, luty-1 i 33 gości