Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:A te lilie maja tak bezpośrednio rosnąć na pluszaku czy można ewentualnie nieco ziemią przysypać, żeby estetyczniej było?
jakoś tak mi to "Żródlem" Aronofskiego popachniwujeKicorek pisze:A te lilie maja tak bezpośrednio rosnąć na pluszaku
pluszak pisze:jakoś tak mi to "Żródlem" Aronofskiego popachniwujeKicorek pisze:A te lilie maja tak bezpośrednio rosnąć na pluszaku
no, bo mocna jest :p tu to dopiero pluszak jest tfardziel :predaf pisze:pluszak pisze:jakoś tak mi to "Żródlem" Aronofskiego popachniwujeKicorek pisze:A te lilie maja tak bezpośrednio rosnąć na pluszaku
O, a teraz z intelektualistycznej strony się pluszak zaprezentować postanowił![]()
pluszak pisze:no, bo mocna jest :p tu to dopiero pluszak jest tfardziel :predaf pisze:O, a teraz z intelektualistycznej strony się pluszak zaprezentować postanowił![]()
dzisiaj postanowiłam skończyć ze staniem w kąciku, o!redaf pisze:pluszak pisze:no, bo mocna jest :p tu to dopiero pluszak jest tfardziel :predaf pisze:O, a teraz z intelektualistycznej strony się pluszak zaprezentować postanowił![]()
I jaki skromniulek do tego...![]()
pluszak pisze:dzisiaj postanowiłam skończyć ze staniem w kąciku, o!
no jest risk strącenia, ale zawszeć będzie wyżej niż kącikredaf pisze:pluszak pisze:dzisiaj postanowiłam skończyć ze staniem w kąciku, o!
Ale dlaczego od razu włazisz na piedestał?![]()
pluszak pisze:no jest risk strącenia, ale zawszeć będzie wyżej niż kącikredaf pisze:pluszak pisze:dzisiaj postanowiłam skończyć ze staniem w kąciku, o!
Ale dlaczego od razu włazisz na piedestał?![]()
redaf pisze:BTW Doda ma podobno IQ 154
to do mnie, czy do Fri? :pKicorek pisze:A po co sterczałaś za kratkami? Trzeba było włazić na wybieg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości