Oczywiście że Hakerek to odrobinka maleńka

Śliczne zdjęcie Haniu

Mam nadzieję że się nie gniewasz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Zapomniałam napisać. Wczoraj była u nas Gosia i stwierdziła, że Haker jest grubiutki i ma taka kocurowa mordkę. Grubiutkimoja kruszynka malutka.
Rachelinka pisze:Haker moj idol,
mnie tez beda zabezpieczac niedlugo,
przeszkolisz mnie w testach?
B. zafascynowany
tosiula pisze:ale napewno bystrzak z niego
Hannah12 pisze:tosiula pisze:ale napewno bystrzak z niego
Och ciociu Tosiulkudziękuję.
Duża też jest pod wrażeniem, jak ja potrafię uruchamiać różne programy w jej laptopie. Haker
moś pisze:Hannah12 pisze:tosiula pisze:ale napewno bystrzak z niego
Duża też jest pod wrażeniem, jak ja potrafię uruchamiać różne programy w jej laptopie. Haker
![]()
![]()
tego to nawet ja nie potrafie
tosiula pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:tosiula pisze:ale napewno bystrzak z niego
![]()
![]()
ja też, ale moje pannice to hoho
Hannah12 pisze:tosiula pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:tosiula pisze:ale napewno bystrzak z niego
![]()
![]()
Nie przejmujcie się mimo rożnych takich tam certyfikatów firmy M, też nie potrafię. Ostatnio pytałam sie studentów czy znają skróty klawiszowe aby coś tam uruchomić (co Haker oczywiście robi bez trudu), a oni mówią, że tak się nie da. No to ja na to, da się, da się mój koteczek tak potrafi
Hannah12 pisze:tosiula pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:tosiula pisze:ale napewno bystrzak z niego
![]()
![]()
Nie przejmujcie się mimo rożnych takich tam certyfikatów firmy M, też nie potrafię. Ostatnio pytałam sie studentów czy znają skróty klawiszowe aby coś tam uruchomić (co Haker oczywiście robi bez trudu), a oni mówią, że tak się nie da. No to ja na to, da się, da się mój koteczek tak potrafi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51 i 40 gości