Afatima pisze:Jak tam, co tam u grubaska i mikruska?
Oraz oczywiście reszty kocio-psiej

Grubasek - no prawie grubasek po chorobie jeszcze nie nabrał swojej wagi i mikrusia mają się w sumie ok. Grubcio na szczęście nie ma duszności śluzówki ładne różowe
Kociambry dostają regularnie Advocate - to jest warunek pełnej sprawności mufka , jego wrogowie tzn. Tęgoryjce niestety lubią wracać.
Martwią mnie łapeczki mikrusi bo jakieś słabsze są- przestała tolerować Cortaflex ( mega wymioty) dostaje artroflex a on dla niej ciut za słaby.

Szukam dla niej czegoś w zastępstwie.
Tequila jak to Tequila sikaczu z niej i tyle . Jest chuda jak chart wygląda jakby przez rok nie jadła. Przydała by się jej diagnostyka tzn . morfologia + biochemia ale na razie nie dam rady...
W sumie zachowuje się normalnie je pije jest miziasta - jedynie ma nawracające rujki ( a jest po sterylizacji)
Psica postanowiła doprowadzić mnie do bankructwa.
Pochorowała się tydzień przed świętami
Jej diagnostyka zabieg operacyjny + karma - szkoda gadać .Jestem na totalnym minusie.
Najważniejsze że ona się czuje coraz lepiej, mam nadzieję że karma weterynaryjna będzie tylko czasowo 14 kg kosztuje 250 zł.
jest jak jest ale mam nadzieję ze będzie lepiej - najważniejsze że jesteśmy razem.
Pozdrawiamy Serdecznie i Dziękuje za pamięć o zwierzaczkach.