BANDA KULAWEGO 13 - prośba o zamknięcie wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 17, 2008 23:07

varia pisze:
Marcelibu pisze:
varia pisze:
ziemowit pisze:
varia pisze:Czy Femka wprowadziła już kontyngenty na posty, czy wątek tak sam z siebie i po prostu traci na popularności? Obrazek
Banda Kulawego przegrywa medialnie z innymi, popularnymi wątkami 8)

:mrgreen:

Czyli, że Femka nudna jest? :twisted:

Raczej nie

Lizus. :roll:

A ja myślałam, że dobry obserwator :crying:
Marcelibu

Post » Czw sty 17, 2008 23:09

Marcelibu pisze:
ziemowit pisze:
varia pisze:
ziemowit pisze:
varia pisze:Czy Femka wprowadziła już kontyngenty na posty, czy wątek tak sam z siebie i po prostu traci na popularności? Obrazek

chyba aktualnie nudniejsza, choć... ja wierze, że wąteczek będzie nadal czytany, jak serial :lol:

zastanawiam się tylko czy bliżej do amerykańskiej Mody Na Sukces czy może japońskiego o Musashim :P

:ryk:
Ale zobacz ile osób podczytuje BK 8) ...
jajeczka się zaczną dopiero, jak te teksty stąd zaczną być cytowane Obrazek
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Czw sty 17, 2008 23:11

idę Młodą utłuc do spania - sprzatała, sprzatała.... :roll: :? . Mam nadzieję, że uda mi sie tu jeszcze wrócić (zabrzmiało prawie jak: nu, pagadi) 8O .
Marcelibu

Post » Czw sty 17, 2008 23:20

Nie marudźcie! Do mnie też nikt nie ma czasu przychodzić, to wam wkleję tu- pośmiejcie się-:)

Na poprawę humorku od rana- Very Happy

W jednej z toatet starostwa-nieważne gdzie-wisi instrukcja obsługi.... szczotki klozetowej!
Pierwszy paragraf określa przeznaczenie urządzenia -służy do przywracania czystości wnętrza muszli, i miejsca jego przechowywania-w bezpośrednim sąsiedztwie muszli klozetowej
.
Drugi dotyczy zasady ..powiedzmy BHP-szczotkę należy ująć za trzonek, a jej drugą stroną wymyć wnętrze muszli.
Czynność wydaje się raczej nieskomplikowana i jest ją w stanie wykonać na pewno każdy pracownik tamtejszego urzędu.
Trzeci punkt to ukłon w stronę petenta-istnieje duże prawdopodobieństwo, (graniczące z pewnością), iż czynność tę potrafi wykonać poprawnie także inna osoba korzystająca z toalety.
No comments... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw sty 17, 2008 23:21

Obrazek
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Czw sty 17, 2008 23:21

W końcu, jak i tak wątek -wg niektórych- nie jest koci, to może być...klozetowy... :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 17, 2008 23:22

ziemowit pisze:
Marcelibu pisze:
ziemowit pisze:
varia pisze:
ziemowit pisze:

chyba aktualnie nudniejsza, choć... ja wierze, że wąteczek będzie nadal czytany, jak serial :lol:

zastanawiam się tylko czy bliżej do amerykańskiej Mody Na Sukces czy może japońskiego o Musashim :P

:ryk:
Ale zobacz ile osób podczytuje BK 8) ...
jajeczka się zaczną dopiero, jak te teksty stąd zaczną być cytowane Obrazek

wielkanoc sie zbliza :roll: :roll: :roll:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw sty 17, 2008 23:22

kalair pisze:Nie marudźcie! Do mnie też nikt nie ma czasu przychodzić, to wam wkleję tu- pośmiejcie się-:)

Na poprawę humorku od rana- Very Happy

W jednej z toatet starostwa-nieważne gdzie-wisi instrukcja obsługi.... szczotki klozetowej!
Pierwszy paragraf określa przeznaczenie urządzenia -służy do przywracania czystości wnętrza muszli, i miejsca jego przechowywania-w bezpośrednim sąsiedztwie muszli klozetowej
.
Drugi dotyczy zasady ..powiedzmy BHP-szczotkę należy ująć za trzonek, a jej drugą stroną wymyć wnętrze muszli.
Czynność wydaje się raczej nieskomplikowana i jest ją w stanie wykonać na pewno każdy pracownik tamtejszego urzędu.
Trzeci punkt to ukłon w stronę petenta-istnieje duże prawdopodobieństwo, (graniczące z pewnością), iż czynność tę potrafi wykonać poprawnie także inna osoba korzystająca z toalety.
No comments... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ryk: Dobre

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Czw sty 17, 2008 23:24

kalair pisze:W końcu, jak i tak wątek -wg niektórych- nie jest koci, to może być...klozetowy... :lol: :lol: :lol:

zraz Ci Femka da :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Danusia

Post » Czw sty 17, 2008 23:27

trawa11 pisze:
kalair pisze:W końcu, jak i tak wątek -wg niektórych- nie jest koci, to może być...klozetowy... :lol: :lol: :lol:

Najpierw to się musi pojawić! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 17, 2008 23:27

ziemowit pisze:Obrazek

Az mi sie przypomnialo zajec - pagadi! :lol:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Czw sty 17, 2008 23:29

kalair pisze:
trawa11 pisze:

Najpierw to się musi pojawić! :twisted:

Spotkalam ją na bazarku :wink: chyba teraz przed lustrem paraduje.guziki se ogląda :twisted:
Obrazek

Danusia

Post » Czw sty 17, 2008 23:52

Varia chyba spać poszła. Szkoda. O lizaczek ją chciałam zapytać... 8) :(
Marcelibu

Post » Czw sty 17, 2008 23:57

Marcelibu pisze:Varia chyba spać poszła. Szkoda. O lizaczek ją chciałam zapytać... 8) :(
a konkretnie o co - związane z lizaczkiem? :lol:

ziemowit

Post » Czw sty 17, 2008 23:58

Marcelibu pisze:Varia chyba spać poszła. Szkoda. O lizaczek ją chciałam zapytać... 8) :(

Ke? Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

[poprzednia][następna]