kalair pisze:Dla tych, co jeszcze zajrzą, zaserwuję kawałek skaczącej Lafinki...nie wyszło za bardzo, ale doopkę widać-
A tak siebie jeszcze zacytuję, bo chyba nie wszyscy widzieli Laficzka w powietrzu...
To mi sie podoba!
Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Dla tych, co jeszcze zajrzą, zaserwuję kawałek skaczącej Lafinki...nie wyszło za bardzo, ale doopkę widać-
A tak siebie jeszcze zacytuję, bo chyba nie wszyscy widzieli Laficzka w powietrzu...
Vaniliowa-mysz pisze:Witam serdecznie.
Chcę Wam przedstawić Lucynkę. Zabrałam ją z Wrocławskiego schroniska, gdzie na szczęście była tylko 3 tyg, podobno poprzednia właśsicielka nagle dostała alergii... Kotka ma 2 lata i charrrakterekMam nadzieję że zdjęcie nie będzie zbyt duże 9o ile wszystko zrobiłam ok0, jeżeli będzie proszę o wybaczenie. Debiutuję dopiero
![]()
kalair pisze:bubor pisze:Dzięki za Laffinkowo - Iriskową dedykacje Kalair, mam nadzieje że za jakiś czas u nas też da sie pstryknąć podobną fotkę
![]()
Nieustające głaski dla obu pannic !!!
Bubor, czekam z wielką niecierpliwością!!!!!![]()
![]()
![]()
A zdradzisz jakieś plany?
Dorota pisze:Vaniliowa-mysz pisze:Witam serdecznie.
Chcę Wam przedstawić Lucynkę. Zabrałam ją z Wrocławskiego schroniska, gdzie na szczęście była tylko 3 tyg, podobno poprzednia właśsicielka nagle dostała alergii... Kotka ma 2 lata i charrrakterekMam nadzieję że zdjęcie nie będzie zbyt duże 9o ile wszystko zrobiłam ok0, jeżeli będzie proszę o wybaczenie. Debiutuję dopiero
![]()
Jaka piekna!
Tuski pewnie sie zapowietrzyly z zazdrosci
Vaniliowa-mysz pisze:Witam serdecznie.
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dla tych, co jeszcze zajrzą, zaserwuję kawałek skaczącej Lafinki...nie wyszło za bardzo, ale doopkę widać-
To mi sie podoba!
Mru
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dzięki za Laffinkowo - Iriskową dedykacje Kalair, mam nadzieje że za jakiś czas u nas też da sie pstryknąć podobną fotkę
![]()
![]()
![]()
Ujmę to tak
w tej chwili konkretów brak ..............![]()
( ale pracuje nad tym by to zmienić )
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dla tych, co jeszcze zajrzą, zaserwuję kawałek skaczącej Lafinki...nie wyszło za bardzo, ale doopkę widać-
To mi sie podoba!
Mru
Całość, doopka, ogonek, czy rozcapierzone łapki?
Vaniliowa-mysz pisze:Tylko trochę na bakier z modą...
Śmiga w białych kozakachZ przodu zwiewne pantofelki, a z tyłu lata 80-te
Vaniliowa-mysz pisze:Tylko trochę na bakier z modą...
Śmiga w białych kozakachZ przodu zwiewne pantofelki, a z tyłu lata 80-te
kalair pisze:Mru! Lucynka też Tuśka, to nie skręcimy się! A co? sugerujesz, że my brzydsze!!??
![]()
Iris i Lafi
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Dzięki za Laffinkowo - Iriskową dedykacje Kalair, mam nadzieje że za jakiś czas u nas też da sie pstryknąć podobną fotkę
![]()
![]()
![]()
Ujmę to tak
w tej chwili konkretów brak ..............![]()
( ale pracuje nad tym by to zmienić )
Ale PATCHWOREK!!?? A no kociarni takie cuda!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości