monochromatycznie i nie tylko

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 13, 2012 11:42 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Witam się po stu latach :piwa:

magicmada pisze:Ja właśnie też Cie nie poznałam.
A ja od razu :mrgreen:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sty 13, 2012 12:04 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

A ja nie mogę obejrzeć na fejsie, czemuuuuuu buuuuuu !!!! :crying:

A tu masz buziaczka ode mnie :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Pt sty 13, 2012 12:17 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

o jezu no to teraz ryczę ja - ale tak pozytywnie sobie popłakuję
dzięki Wam wszystkim kochane kobiety, że jesteście, że piszecie
może i niektórym wyda się, ze głupia, ze tak wypisuje, że po co

czuję się trochę samotna w realu, bo większość ludzi się mnie boi, bo katar, bo zarazki, tym bardziej, ze wciąż cierpię na leukopenię, a ja ludzi potrzebuję jak wody
więc najpierw się wstydziłam a teraz po mału nie będę, chcę być sobie tutaj z wami i od czasu do czasu coś popisać, od czasu do czasu poprosić o wsparcie i częściej pośmiać się i powygłupiać
póki nie mogę wrócić na pełnym ogniu do reala to chociaż wirtualnie chcę wyjść z norki i przestać udawać, tylko być :)

aha - pragnę gorąco podziękować pewnej anonimowej sponsorce :1luvu: , która wbrew mojej woli postanowiła mi zasponsorować wypad na zakupy kosmetykowe - donoszę, ze zwlekłam się wczoraj rankiem do rossmana i zakupiłam - tadam - zgodnie z wytycznymi warsztatowymi Pani stylistki - cienie do powiek w kolorach fioletu i zieleni. Podobno moje oczęta są w kolorze lazurowym i tak mam je podkreślać - na razie odważam się po mału stosując zieleń z szarością - małymi krokami :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt sty 13, 2012 12:17 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Hipciu ale Ty masz brwi 8O
ja nie mam wcale :mrgreen:
Obrazek

Magija

Post » Pt sty 13, 2012 12:32 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

A jakie mam rzęsy !! :wink:
Odrosły mi , tez nie mialam.
Ale kudły rosna fatalnie dlatego zamówiłam nową peruke , dzisiaj odbieram, bedę miała dwie a co !
W starej wyglądam tak :

Obrazek

A na wątku amazonkowym jest drugie bardziej profesjonalne zdjecie
Nowa jest ciut dłuższa ma sprawiac wrażenie że mi włoski "podrosły" :P
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Pt sty 13, 2012 12:35 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Jestem pod wrażeniem - wyglądasz prześlicznie!
Ja rzęsy zawsze miałam piękne teraz mam resztki połamane na pół centymetra, ale maluję zawzięcie i coś tam widać ;)
Obrazek

Magija

Post » Pt sty 13, 2012 14:15 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Hipciu w tej krótkiej fryzurce super :)
jak założysz dłuższą to pokaż też :ok:

Madzia a jaki Ty masz stosunek do peruk? lubisz je nosić czy wolisz czapki i chustki?

jestem ciekawa jak wyglądasz w cieniach fioletowo-zielonych :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt sty 13, 2012 14:27 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Ja uważam, Magda, że jak Ci odrosną włosy, powinnaś wrócić do blondu, wyglądasz zjawiskowo, choć lubię Cie tez w wersji czarnej:).
I jak pisała Inga, nawet bez włosów Ci do twarzy.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pt sty 13, 2012 14:40 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

powiem tak - sama nie wiem co będzie, zobaczymy co mi odrośnie
ja marzę o zimnym popielu ale tego w życiu nie udało mi się osiągnąć żadną farbą więc teraz się modlę o taki kolorek na głowie
Maciek natomiast wiecznie mnie straszy, że odrosnę ruda, bo on rude kocha ja natomiast rudego nie koniecznie
Magda - ja mam perukę i chodzę w niej, tyle, że peruka mnie drapie, gryzie i w ogóle na dłuższa metę jest moim zdaniem niewygodna - marzy mi się taka z naturalnych włosów na siateczce, oglądałam, podziwiałam i mierzyłam - komfort no ale nie na moją kieszeń a wniosku na nową nie dostanę bo brałam we wrześniu.

Przedwczoraj powiększyliśmy pakiet naszego naściennego kociego królestwa - doszła kolejna półka, bo niestety drapak był się i złamał - mam postanowienie - choćby skały sr..y nie kupię nowego - teraz będziemy rozbudowywać sami według swojego projektu - marzy mi się jeszcze rura od podłogi do sufitu i hamak podwieszony pod sufitem - na tenże projekt już zrobiłam, teraz muszę upolować kawałek beżowej alkantary. Chcę też wstawić pomiędzy najniższa a wyższa półkę pasek wykładziny dywanowej o szerokości półki przytwierdzony do ściany, zeby dzieciory miały o co ostrzyć pazury, także też poszukuje czegoś w kolorze brązów, beżów - gdyby ktoś miał to z pocałowaniem łapy przygarniam
Na razie półki prezentują się tak
Obrazek

największym wyzwaniem i chyba też najdroższym więc chyba zrealizowanym dopiero na końcu będzie ta rura - myślę, ze fajnie by było obciągnąć ją jednak wykładziną a nie sizalem, bo sizal to ma bardzo krótki żywot, no ale wątpię by udało nam się gdzieś zdobyć taki wielki kawał wykładziny za free, bo rury to wyżebrzę w castoramie - no i pytanie jak to ustrojstwo zainstalować?
Obrazek

Magija

Post » Pt sty 13, 2012 14:46 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

ale mają super wysokie spanka na półkach kociaki :1luvu: normalnie zazdraszczam :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sty 13, 2012 14:50 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Magda a wiesz, ze to wszystko powstało z odzysku? To nasza stara szafa pocięta i przeze mnie własnoręcznie obszyta. Aha, mój mąż zapowiedział, ze nie zrealizuje ani jednego mojego półkowego pomysłu dopóty nie będzie miał wkrętarki, po ostatniej półce, kręceniu śrubokrętem i 154 niecenzuralnych zwrotach chyba się zlituję i nie będę na razie kazała nic wiercić :mrgreen: Ale kusi bo mam jeszcze sporo desek do wykorzystania :twisted:
Obrazek

Magija

Post » Pt sty 13, 2012 14:50 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Super pomysł na kocie legowiska :)
Od razu widać "kociolubny" dom i ludzi

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Pt sty 13, 2012 14:54 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

a czy Cyrylek wskakuje na te wysokie półki? :twisted: :twisted: :twisted:

fajnie mieć zdolnego manualnie męża, bo mój by zapewnie nie przywiercił tego czegoś do ściany :roll:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sty 13, 2012 15:43 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

Świetnie wyglądasz :) :ok:

Rooda

Od: Pon sie 25, 2008 20:36

Post » Pt sty 13, 2012 15:51 Re: monochromatycznie i nie tylko - warsztaty Rak'n'Roll

właśnie ze względu na Cyryla powstała półka najniższa - oczywiście, że wskakuje i śpi na samej górze :mrgreen:
zdolny manualnie to jest Ingowy Wiesiek, manualnie, konstrukcyjnie i w ogóle, mój mąż jest raczej podwykonawcą ;) Ale proszę mu tego nie przekazywać. No nie lubi mi chłop majsterkować, za to ma masę innych zalet więc da się przeboleć. Magda co do wiercenia i innych rzeczy - uwierz mi, ze to kwestia motywacji :twisted:

co do wyglądu - dzięki!
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]