BANDA KULAWEGO'07 - Koral dziś nie przyjmuje życzeń :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 17, 2009 12:56 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

Marcelibu pisze:
Femka pisze:
Dorota, to jak mam napisać, gdy mi kolec kaktusa w dooopę wejdzie? :mrgreen:

O k***a! :rudolf:

A po drugie i tak nie poczujesz. Chyba, że jak schudniesz :ok: .

:evil:
przegięłaś, Marcelibu.
Możesz na ulicy udawać, że mnie nie znasz, szczególnie w najbliższy wtorek :mrgreen:

A teraz po wizycie Milusi u wetki.

Jak tylko weszłam do gabinetu, wetka od razu powiedziała, że znacznie lepiej, bo Milusi nie słychać. Potem Milusia została osłuchana najpierw przez praktykantkę (poglądowo) i wetkę (leczniczo). Stanowczo jest lepiej. Zresztą Milusi się znowu włączyła upierdliwość i szwendacz, co niezbicie świadczy o poprawie samopoczucia. Teraz śpi (oczywiście przyklejona do mnie), podobnie jak reszta zarazy.
Do domu dostałam dla koteczki antybiotyk dopyszczny, nadal zakraplać będziemy nosek. Ale najgorsze mamy chyba za sobą.
Milusia dała w gabinecie wyraz swojego głębokiego niezadowolenia. Najgorsze, że przeraźliwy syk adresowany był do mnie, co mogłoby świadczyć, że deklarowane przeze mnie bicie koteczków wcale nie jest żartem :mrgreen: Ale to już pozostanie naszą słodką tajemnicą :ryk: Może ktoś się przestraszy i zechce ratować koteczki od oprawcy. Oświadczam, że jeszcze wyprawki przygotuję :twisted:

B-dur, czy mogłabyś w ludzkim języku objaśnić, co znaczą zamieszczone przez Ciebie krzaczki? :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob paź 17, 2009 13:01 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

Wprawę chłopak ma. A w temacie fajny lekarz... Miałam kiedyś czarną serię. Najpierw córa na w.f. zwichnęła kolano - zapakowali w gips od pachwiny po kostkę i kazali iść do szkoły. Ok, nazajutrz wróciła ze zwichniętym nadgarstkiem - ktoś popchnął na korytarzu przypadkiem, poleciała, a że noga usztywniona to i amortyzacja żadna... lekarz ten sam. Prawa noga, prawa ręka... Zwrócił tylko uwagę że jakby co to w Sączu nie jeżdżą tramwaje. Ok. Kilka dni później młody zaliczył piłkę na w.f. w brzuch tak że stracił przytomność - kazali zabrać ze szkoły i na SOR że niby obrażenia wewnętrzne mogą być. Nic nie było - odcięło oddech to zemdlał, ale... Ten sam lekarz... Popatrzył podejrzliwie jakbym dzieci katowała ale nic. Ok. Parę dni minęło i drugi młody rozciął głowę - bzdura, ale trzeba było szyć. Ten sam lekarz... Spytał czy mam jeszcze dużo dzieci. Ok. Parę dni i... Chciałam kopnąć w doopę Shadowa bo ni cholery nie chciał się dać zaparkować w łazience zamiarując zjeść listonosza. Nie trafiłam, kopnęłam w ościeżnicę, złamałam palucha. Ten sam lekarz. Weszłam do gabinetu a on pyta: "A dziecko gdzie?" :evil:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Sob paź 17, 2009 13:03 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

Kinga, sorki :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 17, 2009 13:05 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

No, co? O kartę stałego klienta, tudzież posiłki regeneracyjne z racji godzin spędzanych na SOR pytałam, ale nie zapewniają.
Za to zaproponowali mi na noge gips i żebym wtedy psu oddała. :twisted: NIe przeszło - potrzebna mi była noga do chodzenia.
Obrazek

kinga w.

Post » Sob paź 17, 2009 13:18 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

Dorota pisze:
Marcelibu pisze:
Dorota pisze:
Marcelibu,

moze zacznij trenowac rugby? :twisted:

Mła? :roll: Że niby co?

Przegrode nosowa bez operacji wyprostujesz :wink:

Aha - masz rację! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 17, 2009 13:18 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

kinga w. pisze:Wprawę chłopak ma. A w temacie fajny lekarz... Miałam kiedyś czarną serię. Najpierw córa na w.f. zwichnęła kolano - zapakowali w gips od pachwiny po kostkę i kazali iść do szkoły. Ok, nazajutrz wróciła ze zwichniętym nadgarstkiem - ktoś popchnął na korytarzu przypadkiem, poleciała, a że noga usztywniona to i amortyzacja żadna... lekarz ten sam. Prawa noga, prawa ręka... Zwrócił tylko uwagę że jakby co to w Sączu nie jeżdżą tramwaje. Ok. Kilka dni później młody zaliczył piłkę na w.f. w brzuch tak że stracił przytomność - kazali zabrać ze szkoły i na SOR że niby obrażenia wewnętrzne mogą być. Nic nie było - odcięło oddech to zemdlał, ale... Ten sam lekarz... Popatrzył podejrzliwie jakbym dzieci katowała ale nic. Ok. Parę dni minęło i drugi młody rozciął głowę - bzdura, ale trzeba było szyć. Ten sam lekarz... Spytał czy mam jeszcze dużo dzieci. Ok. Parę dni i... Chciałam kopnąć w doopę Shadowa bo ni cholery nie chciał się dać zaparkować w łazience zamiarując zjeść listonosza. Nie trafiłam, kopnęłam w ościeżnicę, złamałam palucha. Ten sam lekarz. Weszłam do gabinetu a on pyta: "A dziecko gdzie?" :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Jak Michal zlamal palec w lewiej rece, to pani z gipsowni go pocieszyla:
Nie przejmuj sie, to tylko lewa reka.

Michal jest leworeczny.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob paź 17, 2009 13:23 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

kinga w. pisze:Wprawę chłopak ma. A w temacie fajny lekarz... Miałam kiedyś czarną serię. Najpierw córa na w.f. zwichnęła kolano - zapakowali w gips od pachwiny po kostkę i kazali iść do szkoły. Ok, nazajutrz wróciła ze zwichniętym nadgarstkiem - ktoś popchnął na korytarzu przypadkiem, poleciała, a że noga usztywniona to i amortyzacja żadna... lekarz ten sam. Prawa noga, prawa ręka... Zwrócił tylko uwagę że jakby co to w Sączu nie jeżdżą tramwaje. Ok. Kilka dni później młody zaliczył piłkę na w.f. w brzuch tak że stracił przytomność - kazali zabrać ze szkoły i na SOR że niby obrażenia wewnętrzne mogą być. Nic nie było - odcięło oddech to zemdlał, ale... Ten sam lekarz... Popatrzył podejrzliwie jakbym dzieci katowała ale nic. Ok. Parę dni minęło i drugi młody rozciął głowę - bzdura, ale trzeba było szyć. Ten sam lekarz... Spytał czy mam jeszcze dużo dzieci. Ok. Parę dni i... Chciałam kopnąć w doopę Shadowa bo ni cholery nie chciał się dać zaparkować w łazience zamiarując zjeść listonosza. Nie trafiłam, kopnęłam w ościeżnicę, złamałam palucha. Ten sam lekarz. Weszłam do gabinetu a on pyta: "A dziecko gdzie?" :evil:

:ryk: nie no niemozliwe
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob paź 17, 2009 13:25 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

Identycznie jak Marynia! Wybicie kciuka lewej ręki, pani zakłada gips z tekstem "Nie przejmuj się, to tylko lewa ręka" a Marynia "Właśnie." Pani pojęła w lot. Z resztą Maryni kontuzje palców to normalka, a ona jest klawiszowcem - paluszki jak u pianisty.

Moś, możliwe - pan doktor miał już wyrobiony tor działania i ujrzawszy mnie, szukał wzrokiem zmaltretowanej latorośli! To mu się już tak traumatycznie utrwaliło. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Sob paź 17, 2009 13:30 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

:mrgreen: odruch Pawłowa :?:
Ostatnio edytowano Sob paź 17, 2009 13:34 przez moś, łącznie edytowano 1 raz

moś

Post » Sob paź 17, 2009 13:33 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

szukam chętnych do sprzątania mojego skromnego mieszkanka :roll:
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 17, 2009 13:34 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

moś pisze::mrgreen: odruch pawłowa :?:
O, to, to właśnie... :lol:
Femka, ja też! Zapewniam dużo zajęcia - chlew nieziemski mi narósł. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Sob paź 17, 2009 13:35 przez kinga w., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kinga w.

Post » Sob paź 17, 2009 13:35 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

W nogi, femka szuka jelenia 8O

moś

Post » Sob paź 17, 2009 13:35 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

moś pisze:W nogi, femka szuka jelenia 8O

za późno, mośka. :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Sob paź 17, 2009 13:36 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

Femka pisze:
Marcelibu pisze:
Femka pisze:
Dorota, to jak mam napisać, gdy mi kolec kaktusa w dooopę wejdzie? :mrgreen:

O k***a! :rudolf:

A po drugie i tak nie poczujesz. Chyba, że jak schudniesz :ok: .

:evil:
przegięłaś, Marcelibu.
Możesz na ulicy udawać, że mnie nie znasz, szczególnie w najbliższy wtorek :mrgreen:

Właśnie mi się przypomniało, że wyjeżdżam w delegację do Łodzi.
8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 17, 2009 13:37 Re: BANDA KULAWEGO'07 - Miluśka lepiej. Gil chyba w odwrocie.

Marcelibu pisze:Właśnie mi się przypomniało, że wyjeżdżam w delegację do Łodzi.
8)
we wtorek Łódź jest zamknięta dla zwiedzających :smokin:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]