Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Piorunek bardzo zdolny jest, po mnie to ma![]()
![]()
![]()
Masz wątpliwości?![]()
Może mieć po Felku
Mentalny ojciec?![]()
Bo rodzony to chyba nie?
Mentalny jest ważniejszy!
Moderator: Estraven
Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Katarzynka01 pisze:Piorunek bardzo zdolny jest, po mnie to ma![]()
![]()
![]()
Masz wątpliwości?![]()
Może mieć po Felku
Mentalny ojciec?![]()
Bo rodzony to chyba nie?
Katarzynka01 pisze:Czyżby dowód na telepatię?![]()
Ale na wszelki wypadek - masz absolutny zakaz dopuszczania Felka do monitora, cholera wie czego on jeszcze zechce Piorunka nauczyć
Katarzynka01 pisze:A znasz jakieś kajdanki mentalne czy "cóś"?
Silverblue pisze:O, widzę że masz chyba takie roletki jak ja, że można je zasłonić w dowolnym miiejscu, od góry, od dołu czy tam środek. Tylko u mnie okna mniejsze, takie połówki, więc część Miciowa była odsłonięta od dołu. Dalej jest w sumie. Ale Piorunek sam to sobie opanował jak widać
Ciekawe to Wasze układanie kocich relacji przy jedzeniu, pewnie że trzeba Piorunka wychować i starszaki się za to wzięły.A drabinek najlepiej kupić więcej, żeby Justyn był z każdej strony obwieszony. Na okres świąteczny można dodatkowo obwiesić drabinki bombkami.
Silverblue pisze:O, widzę że masz chyba takie roletki jak ja, że można je zasłonić w dowolnym miiejscu, od góry, od dołu czy tam środek. Tylko u mnie okna mniejsze, takie połówki, więc część Miciowa była odsłonięta od dołu. Dalej jest w sumie. Ale Piorunek sam to sobie opanował jak widać
Ciekawe to Wasze układanie kocich relacji przy jedzeniu, pewnie że trzeba Piorunka wychować i starszaki się za to wzięły.A drabinek najlepiej kupić więcej, żeby Justyn był z każdej strony obwieszony. Na okres świąteczny można dodatkowo obwiesić drabinki bombkami.
Gosiagosia pisze:Nie można głodzić kotka![]()
Moje starsze a też jedzą częściej niż latem.
Może tak zimno na nich działa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 787 gości