Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38 i pijawki :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2016 21:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:Dzisiaj byliśmy u mamy na dożywianiu. Po obiedzie siadłam w dużym pokoju na kanapie i zasnęłam, na siedząco :mrgreen:
Zawsze jak pojedziemy do mamy na obiad to mnie spanie ścina 8O normalnie 20 minut muszę sie kimnąc, wszystko jedno gdzie i w jakiej pozycji :mrgreen:

Kiedyś jak mnie śpiączka złapała w pracy w sklepie to byłam już tak zdesperowana że chciałam do łazienki iść i kimnąć się na kibelku :mrgreen:

I nadal nie wiadomo co jest przyczyną tych twoich śpiączek ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie wrz 11, 2016 21:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:No nic moja pralencja dopomina się uwagi obwieszczając mi piskiem skończoną robotę.
Teraz do roboty muszę się wziąć ja - powiesić pranie i iść spać.
Dobrej nocki wszystkim. :1luvu:

Kolorowych snów :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie wrz 11, 2016 21:43 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:No nic moja pralencja dopomina się uwagi obwieszczając mi piskiem skończoną robotę.
Teraz do roboty muszę się wziąć ja - powiesić pranie i iść spać.
Dobrej nocki wszystkim. :1luvu:

Kolorowych snów :1luvu:

Dzięki i wzajemnie :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie wrz 11, 2016 21:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:Dzisiaj byliśmy u mamy na dożywianiu. Po obiedzie siadłam w dużym pokoju na kanapie i zasnęłam, na siedząco :mrgreen:
Zawsze jak pojedziemy do mamy na obiad to mnie spanie ścina 8O normalnie 20 minut muszę sie kimnąc, wszystko jedno gdzie i w jakiej pozycji :mrgreen:

Kiedyś jak mnie śpiączka złapała w pracy w sklepie to byłam już tak zdesperowana że chciałam do łazienki iść i kimnąć się na kibelku :mrgreen:

I nadal nie wiadomo co jest przyczyną tych twoich śpiączek ?

ja już nie wiem gdzie mam z tym iśc :evil: obleciałam wszystkich możliwych lekarzy i każdy ręce rozkłada :evil:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon wrz 12, 2016 8:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:U mnie się trzyma Purizon. Kupowałam inne na spróbę ale jednak Purizon prowadzi.

Ja mieszam,
Purizon ( wg mnie najlepsza karma razem na linii z Naturea )+ ....
Tym razem padło na nowość greenwoods :ok:

moim też posmakowała, niedawno kupiłam próbki 3 karm i ta jedna im posmakowała, więc teraz wzięłam większe opakowanie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon wrz 12, 2016 11:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Witam wszystkich poniedziałkowo i oficjalnie ogłaszam że od dziś rozpoczęłam URLOP ! ! ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 12, 2016 11:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Przyznam ,że dziś rano bardzo ciężko mi się wstawało. Miałam wstać o 7 ale przedłużałam drzemki do 7,30 chociaż nigdy z nich nie korzystam. Pomyliłam godziny na którą miałam jechać do szpitala i tuż przed wyjściem po 8 zauważyłam ,że mam być na 10,20 a nie na 9,20.W sumie i tak byłam o 9,30 już w szpitalu.
Założyli mi holtera i wróciłam do domu. Gorąco dziś u nas jak diabli że pot się po tylnej buzi leje a powietrze jest tak ciężkie że ciężko oddychać. Odnoszę wrażenie że nie ma tlenu w powietrzu.
Odsapnę chwilę i biorę się za porządki. Mam w planach zmienić pościel i ją wyprać to na balkonie mi szybko wyschnie, poodkurzać i takie tam bo dziś mam aktywny dzień.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 12, 2016 12:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:Witam wszystkich poniedziałkowo i oficjalnie ogłaszam że od dziś rozpoczęłam URLOP ! ! ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

no to wypijmy za Twój urlopik Ewuś :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon wrz 12, 2016 13:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Witam wszystkich poniedziałkowo i oficjalnie ogłaszam że od dziś rozpoczęłam URLOP ! ! ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Nie mam dziś siły na nic. Zmieniłam pościel i się tak zmachałam jakbym tonę węgla przerzuciła. I przetarłam tylko okno z zewnątrz od balkonu i nawet nie drzwi balkonowe. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 12, 2016 13:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon wrz 12, 2016 18:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:

Nie mam dziś siły na nic. Zmieniłam pościel i się tak zmachałam jakbym tonę węgla przerzuciła. I przetarłam tylko okno z zewnątrz od balkonu i nawet nie drzwi balkonowe. :(

spokojnie, posprzątasz jutro albo po jutrze :ok:
na początek porządnie odpocznij Ewuś :D poprzedni tydzień miałaś ciężki
Obrazek

agusialublin

Post » Pon wrz 12, 2016 18:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:
agusialublin pisze:

spokojnie, posprzątasz jutro albo po jutrze :ok:
na początek porządnie odpocznij Ewuś :D poprzedni tydzień miałaś ciężki

Tylko z holterem lepiej by było pobiegać a ja nie mam na to siły. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon wrz 12, 2016 18:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

A dziwisz się że siły nie masz, gorąc okropny, Ty po cięzkim tygodniu. Sama nie miała bym na nic siły.
Wiesz co Ewuś, musisz robić sobie co jakiś czas dzień nic nierobienia. Po prostu nic nie robić, poleż sobie, posiedź, kimnij się i tyle.
Ja co jakiś czas tak robię. A w zasadzie muszę tak robić bo najzwyczajniej w świecie organizm się domaga, wyłącza się i koniec. Zdarza mi się na przykład cały dzień przespać.
A nastepnego dnia mam naładowane baterie i powera :D
Obrazek

agusialublin

Post » Wto wrz 13, 2016 7:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:A dziwisz się że siły nie masz, gorąc okropny, Ty po cięzkim tygodniu. Sama nie miała bym na nic siły.
Wiesz co Ewuś, musisz robić sobie co jakiś czas dzień nic nierobienia. Po prostu nic nie robić, poleż sobie, posiedź, kimnij się i tyle.
Ja co jakiś czas tak robię. A w zasadzie muszę tak robić bo najzwyczajniej w świecie organizm się domaga, wyłącza się i koniec. Zdarza mi się na przykład cały dzień przespać.
A nastepnego dnia mam naładowane baterie i powera :D

Masz rację sprzątanie nie zając nie ucieknie a bałagan będzie zawsze. U nas wczoraj gorąc był tak okrutny że nawet dziewczyny leżały pokotem i nie miały siły na nic . Tylko przekładały się z boku na bok. Gorąco jak w pełni lata. W domu miałam 37 *C temperatury :strach: :strach: :strach:
W nocy też nie było lepiej bo duchota panowała nieziemska. Do tego obie dziewczyny przykleiły się do mnie .
Dziś zapowiada się tak samo upalny dzień. Dziś pozbywam się aparatury która tym razem wyjątkowo mnie denerwuje i przeszkadza.Poprzednio było inaczej ale może to przez to że nie było tak gorąco.
Zuzi dziś apetycik dopisywał bo zjadła całą swoją porcyjkę musiku i jeszcze troszkę z Poli bo Pola wzgardziła. Trudno Pola dziś na suchym będzie.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]