Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Kciuki są. Gdzie ten szpital w jakim mieście
KatS pisze:Szpitalne babcie są czadoweKiedys leżałam z taką jedną, która nie tylko opowiedziała mi całą swoją medyczną historię ("pani kochana, w 1978 wycięli mi woreczek żółciowy, a 2 lata później..."), ale też żeby udowodnić, że nie sciemnia, pokazała mi własne usunięte kamienie żółciowe (które nosiła zawsze przy sobie od jakichs 30 lat i koniecznie musiałam jej doradzić, czy warto by zrobić z nich pierscionek) plus stare wypisy z różnych szpitali
A dodam, że to był szpital okulistyczny, byłam po zabiegu na oko, łzy płynęły mi ciurkiem i chciałam tylko zasnąć, żeby nie czuć bólu i nie widzieć swiatła. Ale nie było zmiłuj - musiałam wszystko obejrzeć i wyrazić podziw
Moli25 pisze:Z najlepszej historii jaka dzis usłyszałam, to taka ze z Rosji babcinka w pochwie złoto z Rosji wiozła
KatS pisze:Niestey nie wiem czy pierscionek w końcu powstał, jakos nie umiałam jej doradzić, bo sama mysl o takiej biżuterii mnie z deczka osłabiłaAle wesoło było że hej
Moli25 pisze:Z najlepszej historii jaka dzis usłyszałam, to taka ze z Rosji babcinka w pochwie złoto z Rosji wiozła
![]()
![]()
![]()
Chciałabym mieć mniej aktywną wyobraźnię
agusialublin pisze:Martuś za zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
a kiedy do domku wychodzisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 75 gości