Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Daj mi troszkę burzy
Proszę Inusiu bierz ile chcesz.
Pada deszcz aż bębni w parapet.

Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Daj mi troszkę burzy
Proszę Inusiu bierz ile chcesz.
Pada deszcz aż bębni w parapet.

Ja też planuję wycieczkę z moimi pannicami, tym bardziej że trzeba zajrzeć Małej Czarnej do paszczy, ale jeszcze nie ustaliłam terminu i waham się, do którego weta potuptać.MB&Ofelia pisze:A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend![]()
PS. Za bezproblemową wizytę u weta![]()
Ja też planuję wycieczkę z moimi pannicami, tym bardziej że trzeba zajrzeć Małej Czarnej do paszczy, ale jeszcze nie ustaliłam terminu i waham się, do którego weta potuptać.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend![]()
Ja też planuję wycieczkę z moimi pannicami, tym bardziej że trzeba zajrzeć Małej Czarnej do paszczy, ale jeszcze nie ustaliłam terminu i waham się, do którego weta potuptać.
Ja mam w planach Cztery Łapy. Lecznica cieszy się powodzeniem i leczone tam są koty z Fundacji Kotylion a dziewczyny naprawdę starają się i dbają o podopiecznych i byle komu by ich nie powierzyły.
U nas mimo deszczu w ciągu dnia też jest ciepło. Kaloryfery są zimne ale w domu i tak jest ponad 22*C.

wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend![]()
Ja mam w planach Cztery Łapy. Lecznica cieszy się powodzeniem i leczone tam są koty z Fundacji Kotylion a dziewczyny naprawdę starają się i dbają o podopiecznych i byle komu by ich nie powierzyły.
U nas mimo deszczu w ciągu dnia też jest ciepło. Kaloryfery są zimne ale w domu i tak jest ponad 22*C.
czy to jest lecznica na ul. Adamieckiego ?
Ewa L. pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend![]()
Tak Wiesiu - nawet Ewa mrauowa ich kocha.

wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend![]()
Tak Wiesiu - nawet Ewa mrauowa ich kocha.
o woziłam tam w zeszłym roku koty na sterylki i kastracje talonowe,
wspaniała lecznica, dr Justyna /jeśli nie myle imienia/ super podejście i życzliwość,![]()
dla mnie za daleko
MB&Ofelia pisze:Moje pannice zwykle obsługuje dr Jarzębowski, ale zastanawiam się nad dr Pokrzywką, bo robił niedawno zęby Ofelii i być może będzie musiał zająć się też zębiskami Czarnidełka (a ma narkozę wziewną, jako jedyny w Koszalinie).
Do jednego bliżej, do drugiego dalej, ale i tak nie podjadę autobusem bezpośrednio pod gabinet i trzeba będzie kawałek dojść. U Pokrzywki zwykle dłuższe kolejki, u Jarzębowskiego czeka się zwykle krócej no i więcej się człowiek dowie, bo on powie o wszystkim i nawet więcej niż trzeba.
Trudny wybór

Ewa L. pisze:Mam jeszcze jeden mały problem.
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie na urodziny do swojej córki na 18 - tkę. Nie mam pojęcia co jej kupić. Nie mam kasy na takie imprezy i najchętniej bym nie poszła. Kiedyś się przyjaźniłyśmy i byłyśmy bardziej zżyte ale od jakiś 2 lat znajomość nam się rozluźniła.
I co mam zrobić ?

klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Mam jeszcze jeden mały problem.
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie na urodziny do swojej córki na 18 - tkę. Nie mam pojęcia co jej kupić. Nie mam kasy na takie imprezy i najchętniej bym nie poszła. Kiedyś się przyjaźniłyśmy i byłyśmy bardziej zżyte ale od jakiś 2 lat znajomość nam się rozluźniła.
I co mam zrobić ?
Ja bym nie poszłazawsze można powiedzieć że nie możesz bo coś. Nie wiem jakie macie kontakty, ale to takie dziwne ze mama zaprasza na 18stke córki...
Powodzenia u wetabędę czekać na wieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 78 gości