Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 04, 2016 19:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Daj mi troszkę burzy :)

Proszę Inusiu bierz ile chcesz.
Pada deszcz aż bębni w parapet.

:piwa: :piwa: :piwa:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro maja 04, 2016 19:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend :D

PS. Za bezproblemową wizytę u weta :ok: :ok: Ja też planuję wycieczkę z moimi pannicami, tym bardziej że trzeba zajrzeć Małej Czarnej do paszczy, ale jeszcze nie ustaliłam terminu i waham się, do którego weta potuptać.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro maja 04, 2016 20:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MB&Ofelia pisze:A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend :D

PS. Za bezproblemową wizytę u weta :ok: :ok: Ja też planuję wycieczkę z moimi pannicami, tym bardziej że trzeba zajrzeć Małej Czarnej do paszczy, ale jeszcze nie ustaliłam terminu i waham się, do którego weta potuptać.

Ja mam w planach Cztery Łapy. Lecznica cieszy się powodzeniem i leczone tam są koty z Fundacji Kotylion a dziewczyny naprawdę starają się i dbają o podopiecznych i byle komu by ich nie powierzyły.
U nas mimo deszczu w ciągu dnia też jest ciepło. Kaloryfery są zimne ale w domu i tak jest ponad 22*C.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro maja 04, 2016 20:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:A u nas nadal bezdeszczowo. Było parę chmurek, ale tylko sobie popływały po niebie. No i dzisiaj chłodniej, ale generalnie z każdym dniem ma się robić coraz cieplej. Zapowiada się balkonowanie na weekend :D

Ja mam w planach Cztery Łapy. Lecznica cieszy się powodzeniem i leczone tam są koty z Fundacji Kotylion a dziewczyny naprawdę starają się i dbają o podopiecznych i byle komu by ich nie powierzyły.
U nas mimo deszczu w ciągu dnia też jest ciepło. Kaloryfery są zimne ale w domu i tak jest ponad 22*C.

czy to jest lecznica na ul. Adamieckiego ?
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro maja 04, 2016 20:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Mam jeszcze jeden mały problem.
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie na urodziny do swojej córki na 18 - tkę. Nie mam pojęcia co jej kupić. Nie mam kasy na takie imprezy i najchętniej bym nie poszła. Kiedyś się przyjaźniłyśmy i byłyśmy bardziej zżyte ale od jakiś 2 lat znajomość nam się rozluźniła.
I co mam zrobić ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 04, 2016 20:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

wiesiaczek1 pisze:
Ewa L. pisze:

Tak Wiesiu - nawet Ewa mrauowa ich kocha.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 04, 2016 20:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Mam do wyboru albo ich albo Lagunę na Gorkiego. Podobno dr. Magda jest kociarą ale ja do niej mam mieszane uczucia bo 19 lat temu uśpiła moja sunię . Od tego czasu jakoś nie umiem o niej ciepło myśleć.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 04, 2016 20:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
wiesiaczek1 pisze:
Ewa L. pisze:

o woziłam tam w zeszłym roku koty na sterylki i kastracje talonowe,
wspaniała lecznica, dr Justyna /jeśli nie myle imienia/ super podejście i życzliwość, :201494
dla mnie za daleko
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Śro maja 04, 2016 20:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moje pannice zwykle obsługuje dr Jarzębowski, ale zastanawiam się nad dr Pokrzywką, bo robił niedawno zęby Ofelii i być może będzie musiał zająć się też zębiskami Czarnidełka (a ma narkozę wziewną, jako jedyny w Koszalinie).
Do jednego bliżej, do drugiego dalej, ale i tak nie podjadę autobusem bezpośrednio pod gabinet i trzeba będzie kawałek dojść. U Pokrzywki zwykle dłuższe kolejki, u Jarzębowskiego czeka się zwykle krócej no i więcej się człowiek dowie, bo on powie o wszystkim i nawet więcej niż trzeba.
Trudny wybór :20147
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro maja 04, 2016 20:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

wiesiaczek1 pisze:
Ewa L. pisze:
wiesiaczek1 pisze:
Ewa L. pisze:

o woziłam tam w zeszłym roku koty na sterylki i kastracje talonowe,
wspaniała lecznica, dr Justyna /jeśli nie myle imienia/ super podejście i życzliwość, :201494
dla mnie za daleko

Tam właśnie przyjmuje dr. Justyna i dr. Korzeniowski. Ostatnio jak Anetka z Kotyliona była po fundacyjne koty po zabiegach to sie spotkałyśmy w lecznicy i widziałam dr. Justynę w akcji. Młoda dziewczyna ale widać że kocha to co robi i przede wszystkim wie co robi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 04, 2016 20:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MB&Ofelia pisze:Moje pannice zwykle obsługuje dr Jarzębowski, ale zastanawiam się nad dr Pokrzywką, bo robił niedawno zęby Ofelii i być może będzie musiał zająć się też zębiskami Czarnidełka (a ma narkozę wziewną, jako jedyny w Koszalinie).
Do jednego bliżej, do drugiego dalej, ale i tak nie podjadę autobusem bezpośrednio pod gabinet i trzeba będzie kawałek dojść. U Pokrzywki zwykle dłuższe kolejki, u Jarzębowskiego czeka się zwykle krócej no i więcej się człowiek dowie, bo on powie o wszystkim i nawet więcej niż trzeba.
Trudny wybór :20147

Widzisz jak to jest. Człowiek nad swoim lekarzem tak długo się nie zastanawia i nie wybiera jak już ma iść to idzie ale z kotem wybiera, przebiera jak w ulężałkach.
Wypytuje, kombinuje, zbiera wszelkie informacje i opinie. Ot kociarze :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro maja 04, 2016 22:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:Mam jeszcze jeden mały problem.
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie na urodziny do swojej córki na 18 - tkę. Nie mam pojęcia co jej kupić. Nie mam kasy na takie imprezy i najchętniej bym nie poszła. Kiedyś się przyjaźniłyśmy i byłyśmy bardziej zżyte ale od jakiś 2 lat znajomość nam się rozluźniła.
I co mam zrobić ?

Ja bym nie poszła :) zawsze można powiedzieć że nie możesz bo coś. Nie wiem jakie macie kontakty, ale to takie dziwne ze mama zaprasza na 18stke córki...

Powodzenia u weta :) będę czekać na wieści :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro maja 04, 2016 23:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Też bym nie poszła. Ale ja jestem dziwakiem, dziś zadzwoniłam do przyjaciółki i powiedziałam, że na pewno nie przyjdę na ślub Jej syna. Nie dam rady, nie jestem dla niego nikim ważnym, a spinka czasowa byłaby okropna.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw maja 05, 2016 6:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw maja 05, 2016 7:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:
Ewa L. pisze:Mam jeszcze jeden mały problem.
I co mam zrobić ?

Ja bym nie poszła :) zawsze można powiedzieć że nie możesz bo coś. Nie wiem jakie macie kontakty, ale to takie dziwne ze mama zaprasza na 18stke córki...

Powodzenia u weta :) będę czekać na wieści :)

Problem z tym że ja z nią pracuję na co dzień więc tu jest problem. A Maja.... znam ją od 5 roku życia jak jeszcze chodziła do przedszkola. W domu zawsze robili z niej małe dziecko więc żeby poczuć się starszą zadawała się z koleżankami o 2-3 lata młodszymi. Nawet jako 15 latka dziadziuś zawoził ja na tańce bo samodzielna jazda tramwajem czy autobusem wydawała im się zbyt niebezpieczna.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]