Widzisz... a nie tak dawno zazdroscilas mi postepow u Nici a sama masz taki ogromny postep!
Enio trzymamy kciuki.
Dobrze pamietam ze Enio ma bialaczke?:>
Moderator: Estraven
A w ogóle jest bardzo drobniutka (albo porównuję ją do Enia, który jest wielki - sama nie wiem), choć dość przy kości
co za ludzie... nie dziwie Ci się, że masz dość, jeśli faktycznie tak Cię męczą o to dziecko

I na całą resztę też niech pomoże 
Aia pisze: Dobrze, że mnie nikt nie pyta. Choć może i ktoś pytał i zginął.. no nie pamiętam już

Emee pisze:No jeśli dalej będzie ciągnęła ten temat, zapytam, czy chce wiedzieć, w jakiej pozycji się kochamy i czy chce też wiedzieć, w jakie otwory![]()
) Albo odwdzięczała się jakimiś zawstydzającymi/bardzo intymnymi pytaniami. Jeśli odnotowało by się zażenowanie drugiej strony, to bym podsumowała, żeby nie pchała się nieproszona do czyjegoś łóżka, skoro nie chce by wchodzono do jej.Aia pisze:Emee pisze:No jeśli dalej będzie ciągnęła ten temat, zapytam, czy chce wiedzieć, w jakiej pozycji się kochamy i czy chce też wiedzieć, w jakie otwory![]()
No, ja mniej więcej w tym stylu bym odpowiadała (jeśli ktoś by mnie pytał) Albo odwdzięczała się jakimiś zawstydzającymi/bardzo intymnymi pytaniami. Jeśli odnotowało by się zażenowanie drugiej strony, to bym podsumowała, żeby nie pchała się nieproszona do czyjegoś łóżka, skoro nie chce by wchodzono do jej.
Emee pisze:Ciekawe jak bierze się antybiotyki kiedy ma się wrzody (lub podejrzenie wrzodów)Pewnie czopki

KatS pisze:Dokładnie tak, czasem trzeba pokazać w ten sposób, jak niewłasciwe są pewne pytania. Oczywiscie nie liczyłabym na cud zrozumienia własnego błędu, raczej będzie obraza, ale i tak warto próbować
KatS pisze:Czopeczków się zachciewa, co?
Z tego co wiem, calkiem normalnie, byle z osłoną/ w trakcie jedzenia/i nie każde można. Będzie dobrze, grunt, że się za siebie zabrałas i robisz ten pierwszy krok
fajna specjalizacja Emee pisze:Nie chcę aż takich kwasów w pracy.
Mam nadzieję, że przestanie i więcej tematu nie poruszy
Emee pisze:Nawet nie wiecie, ile mnie to będzie kosztowało.
Od małego słyszałam "Nie ma użalania się nad sobą! Zacisnąć zęby i wziąć się w garść!". Po czymś takim ciężko żalić się, że tu mnie boli, tam mnie boliCzuję się, jak stara baba.
Emee pisze:Czopki są fajne,

KatS pisze:Emee pisze:Czopki są fajne,
Jak ja lubię forum miau![]()

MaryLux pisze:Miauczór. Dlaczego doba się skraca?
Emee pisze:Dzisiaj o 4:30 obudził mnie okropny ból w - za przeproszeniem - cewce moczowej. No nie mogłam wyrobić, skurcz za skurczem, jakby mi kto igły wpychałMyślę se, idę do łazienki, bo nie zniesę. Siadam, i nagle ból, że ała... Siedziałam chyba z 15 minut. Przeszło. Położyłam się z powrotem do łóżka i jak ręką odjął.
Urodziłam kamień???![]()
![]()
Emee pisze:Dostałam skierowanie na gastroskopię (do końca czerwca muszę ją zrobić... Dzisiaj będę tam dzwonić i zapytam najpierw, czy ze znieczuleniem zrobią), dostałam skierowanie na badanie krwi - pakiet tarczycowy + glukoza (?), oraz badanie moczu.

KatS pisze:ilmik uroczy. Tosiunia jest przesliczna, oj, miziak z niej... bardzo mi się kojarzy ze Stellą zachowaniem, też ogromna chęć kontaktu ale i u nas czase oniesmielenie przeważa...
Miała Tosia szczęscie, że do Was trafiła

Użytkownicy przeglądający ten dział: izka53, Majestic-12 [Bot] i 15 gości