Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Sylwia! 20 lat to sędziwy wiekteraz kupisz piękna nowa dwa lata i do wymiany - nie łam sie
Dorota pisze:Moli25 pisze:Sylwia! 20 lat to sędziwy wiekteraz kupisz piękna nowa dwa lata i do wymiany - nie łam sie
Tak jak z moim dwuletnim tv
MB&Ofelia pisze:Dorota pisze:Moli25 pisze:Sylwia! 20 lat to sędziwy wiekteraz kupisz piękna nowa dwa lata i do wymiany - nie łam sie
Mój TV czteroletni niedawno wywalił mi korki i zepsuł listwę. A i tak cieszyłam się jak głupia, że skończyło się tylko na wymianie przepalonych części zasilacza (3 stówki!)
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Dorota pisze:Moli25 pisze:Sylwia! 20 lat to sędziwy wiekteraz kupisz piękna nowa dwa lata i do wymiany - nie łam sie
Mój TV czteroletni niedawno wywalił mi korki i zepsuł listwę. A i tak cieszyłam się jak głupia, że skończyło się tylko na wymianie przepalonych części zasilacza (3 stówki!)
Mój TV żyje już drugie tysiąclecie...
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Dorota pisze:Moli25 pisze:Sylwia! 20 lat to sędziwy wiekteraz kupisz piękna nowa dwa lata i do wymiany - nie łam sie
i przeżyje jeszcze niejeden z tych nowych
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Dorota pisze:Moli25 pisze:Sylwia! 20 lat to sędziwy wiekteraz kupisz piękna nowa dwa lata i do wymiany - nie łam sie
i przeżyje jeszcze niejeden z tych nowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 1083 gości