Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:Ja w ogóle nocą lepiej funkcjonuję niż nad ranem
Gosiagosia pisze:A tak to są komentarze "znów na Miau siedzisz"
Gosiagosia pisze:KatS pisze:Ja w ogóle nocą lepiej funkcjonuję niż nad ranem
Ja też, jest cisza, spokój i nikt nic od Ciebie nie chce bo wszyscy domownicy śpią. A tak to są komentarze "znów na Miau siedzisz"
PixieDixie pisze:Hej hej jak wam dzionek minal?
Jak Stella??:)
Miau uzaleznia to prawda:D moj maz tez poczatkowo wrzeszczal - "znowu siedzisz na forum i czytasz potem bedziesz zas ryczec" ale powiem wam to w duzej mierze dzieki dziewczynom z forum wyszlam z tego bagienka po stracie Dixiego.
A teraz chlop przyzwyczajony ze musze na forum swoje odsiedziec:)
KatS pisze:Ja własnie usiłuję skończyć jeden dokument roboczy bo do jutra wieczora muszę wysłać komplet. Jeszcze półtora tygodnia i będę mieć luz z pracą a chwilowo jest cięzko. Ale mi strasznie nie idzie dzisiaj... ani wczorajzajrzałam sobie na forum, bo jak słusznie ustalono wczesniej, miau uzależnia
A co u Was słychać?
KatS pisze:Hugonek jest superJaki zrelaksowany! I jak tu go nie miziać po brzuszku?
![]()
Stella dzisiaj mi towarzyszy jak piesek. Chyba wyczuwa mój marny nastrój, kochana. Nawet w prysznicu mi towarzyszyła, to znaczy do wody nie chce, ale przesiedziała w łazience pilnując mnie, żebym jej nie uciekła jak TŻ
KatS pisze:Noo... rozczula mnie. Nawet sama mi weszła na kolana, a zwykle czeka aż ja ją wezmę. To jest taki mój kotopiesek, chodzi za mną wszędzie i mi stale towarzyszy. No, chyba że ma akurat zły dzień, wtedy jednak wybiera tekturowe pudełkoNie miałam nigdy takiego kota, zawsze raczej takie na dystans
Na Gwiazdkę dostała od babci z Polski kilka zabawek. W tym taką jakby grzechotkę w kształcie walca, z dzwoneczkiem w srodku. I zaraz wykombinowała do czego może służyć taki dzwoneczek: jak nie reaguję na jej prosby o zabawę, to idzie do miejsca, gdzie trzymamy zabawki i zaczyna dzwonić. Dzwoni aż przyjdę i się z nią pobawięCwaniara
KatS pisze:No ba! Nieraz mnie zaskakuje ten mały łepek, ile tam odchodzi różnych kombinacji i przemysleń
Gosiagosia pisze:A niektórzy mówią że koty są głupie bo tylko jedzą i śpią. Powinni poczytać nasze wątki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, marivel, MB&Ofelia, Paula05 i 45 gości