KatS pisze:mir.ka pisze:pochwalisz się?
![]()
![]()
Ładuję komórkę i zaraz zrobię zdjęcie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:mir.ka pisze:pochwalisz się?
![]()
![]()
KatS pisze::ok: Fajne, lubię zwłaszcza taki krój sukienek Zauważyłam po sobie że optycznie wyszczuplają![]()
Ale jak się nie podoba to nie ma co, trzeba zwrócić i wymienić.
KatS pisze:To na pewno kręgosłup, w końcu choruje, więc puchnie![]()
Ja mam taką sukienkę podobnego kroju, czerwoną, którą bardzo lubię, i własnie ją niedawno przymierzyłam i co??? Skurczyła się! I to tak ze dwa rozmiary!
Gosiagosia pisze:No popatrz jak one się szybko kurczą to chyba wina szafy![]()
![]()
![]()
W razie czego mam taką co rośnie ze mną
KatS pisze:Gosiagosia pisze:No popatrz jak one się szybko kurczą to chyba wina szafy![]()
![]()
![]()
W razie czego mam taką co rośnie ze mną
To ta sama pechowa szafa, z której mi kot spadłtrzeba ją wymienić, bo przynosi pecha!
Sukienka, która rosnie...gdzie się takie cuda kupuje?
KatS pisze:To się będę rozglądać za takimi fasonamipraktyczne rozwiązanie
KatS pisze:Ja zwykle lubiłam takie bliżej ciała, nie obcisłe, ale dopasowane. Ale jakos coraz mniej je lubię, ciekawe czemu![]()
klaudiafj pisze:Na mnie to już chyba nie ma fasonuTyje w zastraszającym tempie i chyba muszę zbadać hormony tarczycy :/
Fajnie Gosiu, że Ty ciągle ćwiczysz - zostało Ci pewnie po szkołach baletowych? Tak reżimKupiłam sobie rok temu orbitreka i użyłam go 3 razy. Wczoraj był czwarty raz. Weszłam i biegnę - po 3 min zgon. No trudno, żeby ktoś kto nie ma kondycji godzinę na tym wytrzymywał jak mówią, że to gorsze jak biegi. I moja szwagierka wielce sportsmenka mówiła, że to trzeba szybko i długo ćwiczyć i wiele innych osób, a się okazuje że wcale tak nie jest. Że można nawet 30 min dziennie ze zmienną intensywnością i ogólnie, że są treningi dla początkujących też i że na najlżejszym się chodzi i takie tam... muszę sobie znaleźć coś na ten temat i d.. ruszyć, bo już nawet fasony ogromne leżą na mnie źle
Ale najpierw ta tarczyca i jajniki. Nie umiem się zmusić by iść do lekarza... no dziczeje, iść do obcej baby i smęcić jej o swoich bolączkach
A jak będzie mi kazała wejść na wagę
nie wejdę, dopóki nie schudnę to nie wejdę
I na wigilię pewnie znowu dostanę za małą sukienkę... już mam takie 3
Gosiu a co Ty ćwiczysz? Myślałam nawet o Chodakowskiej, ale ta te treningi ma dla zaawansowanych i nawet oglądanie jej wczoraj na yt zmęczyło mnie ogromnie - ta ćwiczy i ćwiczy - se myślę: dobrze jest, takie ćwiczenia lekkie i 1/3 czasu już za nami! A gdzie tam - minęły 3 minuty dopiero Oooo
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 51 gości