Hej Dziewczynki

Taki ze mnie nocny marek, że już wczoraj nie widziałam nic na oczy, więc tamten post był moim ostatnim ;p Wstałam wczoraj o 6 rano i to dlatego

Kasiu moje nie mają problemu z piciem, ale Kitusia ma problem z brakiem tłuszczy w diecie i to mnie martwi. Dlatego gotuje jej rosołek, bo zawsze go wypija z mięsa a Marysia uwielbiam z ryby. Może też tak spróbuj, aby zwiększyć ilość płynu. Dziś gotuję nogę - w sumie dobrze, że babka źle mnie zrozumiała. W noce są kości i inne to na niej rosołek będzie chyba bardzo tłusty, bo na piersi z kurczaka jest marny. Kitusia nie zawsze zjada surowe mięso :/ Więc wydaje mi się, że tłusty rosół jest idealny na jej jelitka, a z piersi kurczaka rosół jest za chudy. Masła polizała troszkę i to raczej za mało na jej problem.
Kitusia teraz się budzi i marudzi. Poskakała po meblach bardzo żwawo

Ale jutro będzie paczka, więc będzie miała zabawki

Już nie mogę się doczekać!
Agusiu, wybacz że i ja padłam

Miałam długi dzień i już nie widziałam Twojej odpowiedzi

Gosiu

Dziękuję za miłe słowa. Zdjęcia się pojawią na pewno - jutro z otwierania paczek a dziś może z cmentarza, choć to raczej nie wesołe..
Zauważyłam w pewnym momencie, że są drzewa, które mnie fascynują. Wiem, gdzie są moje ulubione drzewa i postanowiłam zrobić projekt i je sfotografować. I na tym cmentarzu jest takie jedno. Mam też drugą stronę tego medalu, ale jeszcze jest nieprzemyślana

Potrzebuję temat na pracę zaliczeniową. Mam w sumie dwa, ale ten z drzewami jest całkiem ciekawy. Chciałam zrobić o kotach, ale ciężko, bo miało być tak, że w czerni widać tylko np noc, wąsy, w artystyczny sposób pokazane... przemyślę to jeszcze. Temat powinien mieć drugie dno, bo to Związek Polskich Artystów Fotografików