Kota oszalała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Salem 11 pisze:Ale te majtusie w misie są takie sexi, że aż szkoda je zdejmować.![]()
![]()
Rano wstałam kota ze mna wstała, ja do toalety, kota za mnaja myje zęby, kota trzaska ósemki miedzy moimi nogami smyrajac mnie ogonkiem tu i ówdzie
wychodzi mąż z sypialni i mowi "ładne moje panie maja piżamki"
Myslalam ze padnęale patrzę na siebie i na Moli i obydwie różowo-białe piżamki
klaudiafj pisze:Wydaje mi się, że z miesiąc co najmniej. Moim kociom jedna wetka goliła łapkę do pobierania krwi to tak długo rosło. Ta moja obecna nie musi golić, żeby krew pobrać.(mogę się myśli, co może szybciej, nie pamiętam już dokładnie)
sistersy25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Ojej wizyta księdza ;p My nie przyjmujemy księdzaAle Moli niech się ślicznie zaprezentuje
Bezwzględny nakaz schowania zwierząt na czas kolędychyba Księdza ugoszcze w toalecie a Molka niech bryka
![]()
Chociaż właściwie to nie wiem, czemu się dziwię - parę lat temu na stronie internetowej w parafii FRANCISZKANÓW było napisane, żeby zwierzęta na czas kolędy wyprowadzić do innego pokoju... Do tej pory jestem w szoku, bo akurat w tej konkretnej parafii nauczyłam się lubić zwierzęta.
Z drugiej strony - raz mi się zdarzyło w obecnej parafii, że ksiądz na samo dzień dobry, jeszcze przed wszystkimi rytuałami, ładnie mi skomentował to, że: na ścianie obraz z czarnymi kotami, na wersalce koc z kotami, a na kocu żywy czarny kot
![]()
![]()
O widzisz, a ja przestałam chodzić do kościoła, po jednym incydencie..Jak ksiądz na mszy zaczął obrażać ludzi któzy kochają zwierzęta, mówić, że będą się smażyć w piekle na samym dnie itp. Połowa matek z dziećmi wyszła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 61 gości