❤Yuki,Syriusz(*) Oskar i Forest- Karmelek(*)i Milo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 02, 2015 13:16 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Ojejciu :) Ale tu pysznie :) Dzień doberek :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lut 04, 2015 11:21 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

a ja przed obiadem :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 07, 2015 16:41 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Hej :D
Dzisiaj nareszcie miałam wolne :dance: pozwoliłam więc sobie wczoraj trochę dłużej posiedzieć a dziś dłużej pospać.
Wczoraj oczywiście koty wykorzystały sytuację i jeszcze w nocy domagali się suchego.Dostali pojedli, a dziś od rana to znaczy jak już wstałam :roll: zaczęły się zniecierpliwione wędrówki za mną.No bo jak to już taka godzina a żarcia niet :wink:
Zanim ogarnęłam się i zrobiłam parę rzeczy to cała banda tak chodziła za mną krok w krok :mrgreen:
:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: i do kuchni :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: i do pokoju z pełną asystą :ryk:
Tylko Yuki nie podniosła się spod kołderki i wcale nie była zainteresowana tym co robią chłopaki.

Bardzo dziękuję Wam kochane za przepisy z bakłażanem, aż wstyd mi się przyznać, ale przez brak czasu nie zrobiłam nic i popsuł mi się :oops: ale teraz już będę wiedziała co z nim zrobić i przy następnej okazji zrobię coś pysznego :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 07, 2015 16:44 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:
Bardzo dziękuję Wam kochane za przepisy z bakłażanem, aż wstyd mi się przyznać, ale przez brak czasu nie zrobiłam nic i popsuł mi się :oops:
haha :mrgreen:

U mnie też często są wielkie plany, ale warzywo czy owoc nie zamierza czekać ;)

Super tak jak chodzą koty za nami krok w krok :) Ja to uwielbiam, ale u mnie ogonek krótki, a u Ciebie z aż 5 wagonów :) Ja się wtedy czuje jak ten król szczurów z piszczałką, co wyprowadził szczury za miasto :ryk: :ryk: :ryk: haha wiem poniosło mnie :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 07, 2015 16:50 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

klaudiafj pisze:
Super tak jak chodzą koty za nami krok w krok :) Ja to uwielbiam, ale u mnie ogonek krótki, a u Ciebie z aż 5 wagonów :) Ja się wtedy czuje jak ten król szczurów z piszczałką, co wyprowadził szczury za miasto :ryk: :ryk: :ryk: haha wiem poniosło mnie :mrgreen:

Fajne porównanie :D :ok: ale faktycznie jak oni czasem tak pędzą za mną to śmiesznie wygląda i nie mam gdzie nogi postawić bo tak się plączą pilnując mnie :ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Sob lut 07, 2015 16:53 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Annaa pisze:
klaudiafj pisze:

Fajne porównanie :D :ok: ale faktycznie jak oni czasem tak pędzą za mną to śmiesznie wygląda i nie mam gdzie nogi postawić bo tak się plączą pilnując mnie :ryk:

ja mam dwa ale Nuri się plącze jakby było go osiem :ryk:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob lut 07, 2015 18:58 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

jak mogłaś byc taka niedobra, najpierw to daje się jedzonko kociakom :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 07, 2015 19:40 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Po długiej przerwie przybywam z pozdrowieniami i miziakami dla Yuki i Rozbójników :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie lut 08, 2015 19:47 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Rilla07 pisze:Po długiej przerwie przybywam z pozdrowieniami i miziakami dla Yuki i Rozbójników :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej Kasiu nareszcie jesteś :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 08, 2015 20:06 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

mir.ka pisze:jak mogłaś byc taka niedobra, najpierw to daje się jedzonko kociakom :)

One są już takie grube, że zastanawiam się czy w ogóle im dawać :lol:
Ale co prawda w tygodniu dostają jeść około 7 więc w weekend są troszkę zniecierpliwieni :roll:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 08, 2015 20:18 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Jak dobrze, że kończy się już ta niedziela.Miałam tyle zaległości w domu że prawie nic nie wypoczęłam :(
Tylko kotki jak zwykle szczęśliwe pchały się jeden przez drugiego na kolana i do miziania.
Karmelek tylko patrzył żeby włączyć mu gierkę i włączałam mu piórka, myszki lub pająki.Ale też nie ma już takiego zainteresowania jak kiedyś ...owszem siedzi i patrzy.
Od jutra mam ambitny plan przejścia na dietę :roll: robię sobie na śniadanie sałatkę z mieszanki sałat, kukurydzy, ogórka, kurczaka i coś tam jeszcze.
Fajnie byłoby troszkę schudnąć do wiosny więc to chyba już najwyższy czas zacząć :wink:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 08, 2015 21:19 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

hej .
Faktycznie , ta niedziela jakas taka do niczego :roll:
Moje koty nie ida za mną do kuchni . One idą przede mną . Prowadzą ,żebym nie zabłądziła :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 08, 2015 21:29 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

Wiesz Basiu..moje też w zasadzie nie idą za mną..one wyprzedzają mnie w drzwiach jak tylko je otworzę, podepczą mnie prawie przewrócą wpychając się pod nogi :? a potem galopem pędzą do kuchni i tylko sprawdzają czy idę na pewno za nimi :ryk:
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 08, 2015 21:34 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

No cóż , to chyba obie jesteśmy traktowane , jakoś tak ... Jak inteligentne inaczej , przez te nasze futrzaki :roll: Trzeba zaprowadzić , bo nawet do kuchni nie trafią :roll:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 08, 2015 21:38 Re: ❤Yuki i czterech rozbójników ❤❤cz.III grające koty :-)

:ryk: :ryk: nie trafią, albo zginą gdzieś po drodze :mrgreen:
Obrazek

Annaa

[poprzednia][następna]