Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Zaglądam czy to Wasz wątek![]()
Zapytałam u Mysi o konkurs - prowadzę trzy watki konkursowe i pisałam o nim na naszym - u Choco i Nero, na konkursowych wkleiłam banerek... mam go w podpisie
Ewa L. pisze:kussad pisze:Zaglądam czy to Wasz wątek![]()
Zapytałam u Mysi o konkurs - prowadzę trzy watki konkursowe i pisałam o nim na naszym - u Choco i Nero, na konkursowych wkleiłam banerek... mam go w podpisie
Ja dostałam meila na pocztę w interia że do 26 można karmić psiaki ze schroniska w Celestynowie.
mir.ka pisze:jak tam koteczki dzisiaj? tęsknią za Ciotkami?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:jak tam koteczki dzisiaj? tęsknią za Ciotkami?
Najbardziej pewnie tęskni Zuzia za pieszczotami cioci Sylwii.![]()
![]()
![]()
Na początku była spięta ale po jakimś czasie uznała że krzywdy nie robią to nie jest źle.![]()
Sylwia ją wytuliła, wypieściła, wymiziała, wygłaskała, wycałowała a Zuzi chyba sprawiało to przyjemność.
Pola była taka trochę nie dotykalska. Może czuła zapachy innych kotów i dlatego prychała. Ona z wyjątkiem Zuzi nie zna innych kotów więc dlatego tak reaguje na obce zapachy.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:jak tam koteczki dzisiaj? tęsknią za Ciotkami?
Najbardziej pewnie tęskni Zuzia za pieszczotami cioci Sylwii.![]()
![]()
![]()
Na początku była spięta ale po jakimś czasie uznała że krzywdy nie robią to nie jest źle.![]()
Sylwia ją wytuliła, wypieściła, wymiziała, wygłaskała, wycałowała a Zuzi chyba sprawiało to przyjemność.
Pola była taka trochę nie dotykalska. Może czuła zapachy innych kotów i dlatego prychała. Ona z wyjątkiem Zuzi nie zna innych kotów więc dlatego tak reaguje na obce zapachy.
albo nie lubi "obcych" w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości